Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

«Χρώματα Ελλάδας»: σε 38 κανάλια σε όλη την Ελλάδα!

Εκπομπή «Χρώματα Ελλάδας»

16 Ιανουαρίου - 20 Ιανουαρίου

Δευτέρα 16/01 : Η Μαρία Σπυριδάκη μας καλωσορίζει στη εκπομπή και τον λόγο παίρνει η Ντανιέλα Αλεξάνδρου, που μας ενημερώνει για.. τα άστρα! Στην κουζίνα, συνεχίζει ο Chef μας, Πέτρος Καλεβρόσογλου, ο οποίος σήμερα μαγειρεύει ψητά λαχανικά με βινεγκρετ μπαλσάμικο και ύστερα η Λίλα, μας δίνει χρήσιμα tips για την σαλάτα! Προχωράμε με την ενότητα της υγείας, με την Πελίνα Θεοδοσίου και τον νευροακτινολόγο κ. Μιχάλη Καρύγιαννη, οι οποίες μας μιλούν σχετικά με την επεμβατική ακτινολογία. Συνεχίζουμε με μια επίσκεψη στην Μικρόπολη, μια μικρογραφία της πόλης των παιδιών και προχωράμε με ένα ρεπορτάζ σχετικά με τα πολυμορφικά… ρούχα! Ακολουθεί μια έρευνα για τη σχέση του φαγητού και της μοναξιάς, αλλά και μια βόλτα στο Μουσείο Λαογραφίας του Αμαρουσίου Αττικής και ολοκληρώνουμε την εκπομπή με μια βόλτα στην ξεχωριστή Σεβίλλη.

Τρίτη 17/01 : Η εκπομπή ξεκινάει με την Μαρία Σπυριδάκη. Συνεχίζουμε με την Ντανιέλα Αλεξάνδρου και τις αστρολογικές της προβλέψεις. Στη συνέχεια, ο Chef μας Πέτρος Καλεβρόσογλου, μας φτιάχνει σουφλέ με ποικιλία τυριών, αλλά και η Λίλα μας δίνει τυρένια tips. Στην ενότητα της υγείας, η Πελίνα Θεοδοσίου και ο νευροακτινολόγος κ. Μιχάλης Καρύγιαννης, μας μιλούν για την επεμβατική νευροακτινολογία. Στη συνέχεια μια έρευνα σχετικά με την πολύωρη δουλειά και τις συνέπειές της στην υγεία μας. Ακολουθεί μια επίσκεψη στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο! Συνεχίζουμε με ένα ρεπορτάζ για την πρώτη 3D τηλεόραση και ολοκληρώνουμε την εκπομπή με προτάσεις μόδας 2012 από τον Οίκο Cloe!

Τετάρτη 18/01 : Ξεκινάμε την εκπομπή με την Μαρία Σπυριδάκη και στη συνέχεια, η Ντανιέλα Αλεξάνδρου προχωράει με τις αστρολογικές .. προβλέψεις. Στην κουζίνα αναλαμβάνει ο Chef μας μας Πέτρος Καλεβρόσογλου, ο οποίος μας φτιάχνει μανιταρόσουπα βελουτέ. Στη συνέχεια, η Λίλα μας μιλάει για την μαστίχα. Συνεχίζουμε με την Πελίνα Θεοδοσίου στην ενότητα της υγείας, που με τον νευροακτινολόγο κ. Μιχάλη Καρύγιαννη, μας μιλούν σχετικά με το αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο. Προχωράμε με γυμναστική, αλλά και με μια βόλτα στην πόλη του Πικάσο, την Μάλαγα! Ακολουθεί μόδα με λουλουδάτες τσάντες και συνεχίζουμε με διαφορετική μόδα, για ξεχωριστά εσώρουχα. Κλείνουμε την εκπομπή με ένα ρεπορτάζ σχετικά με την δράση της οργάνωσης WWF, ένα παγκόσμιο ταμείο για την φύση…

Πέμπτη 19/01 : Ξεκινάμε με την Μαρία Σπυριδάκη προχωράμε με την Ντανιέλα Αλεξάνδρου και τα.. άστρα. Στο πρόγραμμά μας, ακολουθεί ο Chef μας, Πέτρος Καλεβρόσογλου, μαγειρεύοντας ψαρονέφρι με λιαστή ντομάτα και θυμάρι σε σάλτσα φέτας. Στη συνέχεια η Λίλα, που μας μιλάει για τις πίτες. Προχωράμε με την Πελίνα Θεοδοσίου στην ενότητα της υγείας, που με τον νευροακτινολόγο κ. Μιχάλη Καρύγιαννη, μας μιλούν για το ανεύρισμα. Στη συνέχεια τα cine news και προχωράμε με μια έρευνα για το ελαιόλαδο! Προχωράμε με λίγη γυμναστική και ακολουθούν προτάσεις μόδας από τον Οίκο Cloe 2012. Ολοκληρώνουμε την εκπομπή μας με μια απόδραση μέχρι την υπέροχη Γρανάδα!

Παρασκευή 20/01 : Η εκπομπή ξεκινάει με την Μαρία Σπυριδάκη και συνεχίζουμε με τις τάσεις των άστρων από την Ντανιέλα Αλεξάνδρου. Ακολουθεί ο Chef μας Πέτρος Καλεβρόσογλου στην κουζίνα, που μας φτιάχνει μια πολίτικη πατατοσαλάτα. Ακολουθεί η Λίλα που μας δίνει συμβουλές για το… αυγό και την ομελέτα. Προχωράμε με την Πελίνα Θεοδοσίου στην ενότητα της υγείας, που με τον νευροακτινολόγο κ. Μιχάλη Καρύγιαννη, μας μιλούν για την κιρσοκήλη. Συνεχίζουμε μια έρευνα σχετικά με την απιστία και τα.. ίχνη της! Ακολουθεί μια βόλτα στην όμορφη Μαδρίτη και προχωράμε με ..πίνγκ πονγκ. Ακολουθεί μια έρευνα σχετικά με τον πρόωρο τοκετό και κλείνουμε την εκπομπή με μια συνέντευξη στον αγαπημένο ηθοποιό Φώτη Σπύρο!





και στην Αττική, καθημερινά 8:00 - 9:00 στο CHANNEL 9

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ