Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Ο «ιπτάμενος» Ροντούλης!


Πανταχού παρών ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αστέριος Ροντούλης, ο οποίος πρέπει να έχει γράψει απίστευτα νούμερα χιλιόμετρων από την στιγμή της υπουργοποίησής του μέχρι σήμερα.
Μάλιστα, χθες, στη συνάντηση που είχε ορίσει ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας κ. Δημήτρης Κατσαρός, ώστε να ενημερωθούν οι τοπικοί βουλευτές για τα ζητήματα που απασχολούν τον χώρο της Δικαιοσύνης οι περισσότεροι θα στοιχημάτιζαν ότι ο κ. Ροντούλης δεν θα έρχονταν.
Άλλωστε, το μεσημέρι θα πραγματοποιούνταν η κρίσιμη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, ενώ αυτήν την περίοδο ο τομέας του Λαρισαίου υφυπουργού είναι ιδιαίτερα απαιτητικός. Όμως διέψευσε τους πάντες και προσήλθε στη σύσκεψη.
Όταν μάλιστα του εκφράστηκαν οι σκέψεις ότι δεν θα κατόρθωνε να προλάβει, ο υφυπουργός περιορίστηκε σε ένα πονηρό χαμόγελο.
Προφανώς κάποιοι δεν έχουν κατανοήσει το φαινόμενο… ιπτάμενος Ροντούλης!


ΠΗΓΗ: kosmoslarissa.gr

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΛΕΜΕ...ΤΟΝ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΤΟ ΜΑΣΤΙΓΙΟ..

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • Κυψέλη: Εξαφάνιση ηλικιωμένης - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από την Κυψέλη. Η Ιφιγένεια Τζάμου, 83 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στην Κυψέλη, στην Αθήνα, το πρ...
    Πριν από 9 ώρες
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα