Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

«Πλαδαρότητα» καταλογίζει στο κυβερνητικό σχήμα ο Καρατζαφέρης

Επίθεση στην Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε ο Γ.Καρατζαφέρης, μετά την συνάντησή του με τον Μάκη Βορίδη στο υπουργείο Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, καθώς έκανε λόγο για «παιχνίδια μιας αντιπολίτευσης εντυπώσεων» και αναρωτήθηκε «αν και εφόσον η Νέα Δημοκρατία αποφασίσει να είναι μέσα στην προσπάθεια, ή εκτός. Αυτό το παιχνίδι, οι δύο ''υπαρχηγοί'' της Νέας Δημοκρατίας να είναι στην Κυβέρνηση και η Νέα Δημοκρατία Αξιωματική Αντιπολίτευση, μπορεί να ήταν εφεύρημα για τους τύπους, αλλά στην ουσία δεν μπορεί να λειτουργήσει», όπως είπε.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ επέκρινε και το ΠΑΣΟΚ για την παρατεταμένη ρευστή κατάσταση όσον αφορά το μέλλον του Γ.Παπανδρέου στην προεδρία του κόμματος. Στις 15 Ιανουαρίου η τρόικα έρχεται και πάλι για διαπραγματεύσεις και «αν δεν υπάρχει ασφαλής συνομιλητής από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ, αντιλαμβάνεστε ότι το πράγμα δυσκολεύει. Ας αποφασίσουν στο ΠΑΣΟΚ όποιον θέλουν, όπως θέλουν , αλλά να ξέρουν ότι αυτός θα έχει την τελική ευθύνη. Η ρευστότητα η οποία καλλιεργείται από το Υπουργικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, αλλά και από την Κοινοβουλευτική Ομάδα, δυσκολεύει την αχθοφορία την οποία έχουμε αναλάβει για τον ελληνικό λαό», είπε ο κ.Καρατζαφέρης.
Ειδική μνεία έκανε ο ίδιος και στην απόδοση του κυβερνητικού σχήματος υπό τον Λουκά Παπαδήμο. «Νομίζω η "πλαδαρότητα" των πενήντα Υπουργών, δεν είναι η καλύτερη συνοδός δράση. Χρειάζεται και επιβάλλεται μείωση του αριθμού των υπουργών. Το ποιοι θα είναι, δεν αφορά εμένα», όπως είπε.
Εξάλλου, τάχθηκε εκ νέου υπέρ μετάθεσης των εκλογών για ικανό χρονικό διάστημα, «για να μπορέσει να υπάρξει απόδοση του έργου, καρποφορία».
«Ουδείς θα αναλάβει την ευθύνη που του αναλογεί , να ψηφίσει "δυσκοίλια" μέτρα τον Μάρτιο και την επόμενη μέρα να διαλυθεί η Βουλή για να πάμε σε εκλογές στις 8 Απριλίου. Αν μιλάμε για εκλογές στις 8 Απριλίου, σημαίνει διάλυση της Βουλής στις 10 Μαρτίου. Μα στις 5 θα ψηφίζουμε αυτά τα μέτρα. Το θεωρώ λοιπόν αδιανόητο. Και αν δεν υπάρχει προοπτική, δεν πρόκειται να γίνεται τίποτα και ιδίως αυτά τα έργα που πρέπει άμεσα να βγουν οι μπουλντόζες στο δρόμο. Άμεσα. Δεν θα βγει τίποτα στο δρόμο αν δεν υπάρχει προοπτική σταθερότητας», κατέληξε.
«Σέβομαι και τις θέσεις του κ. Σαμαρά, άλλο αν δεν τις κατανοώ, όπως σέβομαι και το πολιτικό παιχνίδι του κ. Παπανδρέου στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, όμως ούτε αυτό μπορώ να το κατανοήσω, ενόψει της επισκέψεως της τρόικας στις 15 Ιανουαρίου, που μπορεί να είναι και η τελευταία φορά που έρχονται. Εννοώ ότι αν δεν τα καταφέρουμε, δεν θα έχουν λόγο να ξαναέρθουν», κατέληξε.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σε άλλο σημείο των δηλώσεών του ο κ.Κατατζαφέρης εκτίμησε ότι ο Αντώνης Σαμαράς και η Νέα Δημοκρατία «δεν θα επιμείνει μέχρι τέλος, στην πρώτη, ίσως και παρορμητική ανάγνωση» της απελευθέρωσης του κλάδου των φορτηγών, ενώ για την αντίστοιχη μεταρρύθμιση στα ταξί είπε ότι «ο άξονας Ρέππα» με κάποιες τροποποιήσεις μπορεί να οδηγήσει σε λύση.

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ.GR

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • Κυψέλη: Εξαφάνιση ηλικιωμένης - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από την Κυψέλη. Η Ιφιγένεια Τζάμου, 83 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στην Κυψέλη, στην Αθήνα, το πρ...
    Πριν από 3 ώρες
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα