Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Λ.Παπαδήμος: Επαναβεβαιώθηκε η στήριξη στην κυβέρνηση

Περισσότερο από 2,5 ώρες διήρκεσε η συνάντηση του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνηση.
«Η συνάντηση με τους πολιτικούς αρχηγούς ήταν σημαντική και ουσιαστική. Συζητήσαμε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που αφορούν τις τρέχουσες εξελίξεις, ειδικότερα τις διαβουλεύσεις με την τρόικα και τη διαδικασία του PSI. Η συζήτηση έγινε μέσα σε ένα πολύ θετικό κλίμα και οι πολιτικοί αρχηγοί επιβεβαίωσαν την πλήρη στήριξη της κυβέρνησης στην ολοκλήρωση του έργου της» υπογράμμισε αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης ο Λουκάς Παπαδήμος.
Πρώτος από το Μέγαρο Μαξίμου αναχώρησε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, που υπογράμμισε ότι «είμαι περισσότερο ικανοποιημένος από όταν μπήκα. Είχαμε μία καλή κουβέντα. Μιλήσαμε αρκετά συζητήσαμε πολλά ήταν ένα ωραίο κλίμα».
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου αλλά και ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς αποχώρησαν από το Μαξίμου χωρίς να κάνουν οποιαδήποτε δήλωση. Σύμφωνα με το ΑΠΕ, ο Αντώνης Σαμαράς κατευθύνθηκε στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην λεωφόρο Συγγρού. Σύμφωνα με πηγές της ΝΔ στη συνάντηση των αρχηγών έγινε συνολική εκτίμηση για το κρίσιμο θέμα του PSI. Επίσης έγινε συνολική συζήτηση για όλα τα θέματα που απασχολούν την κυβέρνηση και επιβεβαιώθηκε η στήριξή της. Η συνάντηση διήρκεσε πολύ ώρα γιατί εξετάστηκαν σε βάθος όλα τα ζητήματα, έλεγαν οι ίδιες πηγές. Πέραν αυτών η ΝΔ παραπέμπει στην αναλυτική δήλωση του πρωθυπουργού.
Σύμφωνα με πληροφορίες δεν ετέθη θέμα υπογραφών των αρχηγών σε κοινό κείμενο από τον κ. Παπαδήμο. Όσο για την τοποθέτηση που φέρεται να έκανε ο κ. Παπανδρέου ότι «η ΝΔ πρέπει να ξεκαθαρίσει την στάση της, να στηρίξει πιο καθαρά την κυβέρνηση και να αναλάβει την ευθύνη που της αναλογεί» ο κ. Σαμαράς απάντησε κατά την διάρκεια της σύσκεψης ότι «δεν υπάρχει συγκυβέρνηση μακράς πνοής. Τα προβλήματα, όπως γνωρίζουν όλοι, υπάρχουν μέσα στο ΠΑΣΟΚ».
Σε σχέση με τον χρόνο των εκλογών από τη ΝΔ λένε ότι τίποτε δεν έχει αλλάξει από την συμφωνία των αρχηγών. Το θέμα των εκλογών έθεσε προς το τέλος της σύσκεψης ο κ. Καρατζαφέρης.
ΠΗΓΗ: REAL.GR

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • SILVER ALERT στη Νέα Ιωνία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από τη Νέα Ιωνία. Η Γεωργία Ίσαρη , 70 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Νέα Ιωνία Αττικής, το πρωί...
    Πριν από 17 ώρες
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα