Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Υπουργός με γαλότσες σε μαντρί! Ο Αστέριος Ροντούλης συνεχίζει το διάλογο με τον κτηνοτροφικό κόσμο

Υπουργός με γαλότσες σε μαντρί!

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Αστέριος Ροντούλης, στo πλαίσιo του ανοικτού διαλόγου που έχει εγκαινιάσει με τον κτηνοτροφικό κόσμο της χώρας, συμμετείχε την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, σε εκδηλώσεις – συζητήσεις στους Νομούς Τρικάλων και Λάρισας, με θέμα τις βασικές διατάξεις του νομοσχεδίου για την κτηνοτροφία και τις κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις, που εισάγεται προς συζήτηση στην Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012.
Στις 7 το απόγευμα ο Υφυπουργός παραβρέθηκε σε εκδήλωση – συζήτηση που οργανώθηκε από τον Δήμο Ελασσόνας,στο Λιβάδι, ενώ στις 11 το πρωί συμμετείχε σε ανοικτή συζήτηση με συλλόγους και φορείς κτηνοτρόφων στην κατεξοχήν κτηνοτροφική κοινότητα Διάσελου του Νομού Τρικάλων.Στο Διάσελο, μάλιστα, ο Υφυπουργός επισκέφθηκε κτηνοτρόφους στις εγκαταστάσεις τους και είχε μαζί τους κατ' ιδίαν συζητήσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Κτηνοτρόφοι της περιοχής, δήλωναν με έκπληξη οτι "Πρώτη φορά βλέπουμε Υπουργό με γαλότσες σε μαντρί!", σχολιάζοντας οτι, επιτέλους, αισθάνονται οτι το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, πραγματικά ακούει τις απόψεις τους και ενδιαφέρεται γι' αυτούς.
Κύκλοι του Υφυπουργού, δήλωσαν στο blue-force-blog.blogspot.com/ οτι πεποίθησή του είναι πως η απευθείας επαφή με τον αγροτικό και κτηνοτροφικό κόσμο, είναι ο μόνος τρόπος για τη διαμόρφωση πολιτικών που θα οδηγήσουν στην ανάπτυξη του ευαίσθητου αυτού τομέα. Κτηνοτρόφοι και κάτοικοι της περιοχής δε, εξέφραζαν την έκπληξή τους για κάποιες φήμες, που άκριτα αξιοποιήθηκαν ως είδηση από "ειδησεογραφικές" ιστοσελίδες, που μιλούσαν για αποδοκιμασία του Υφυπουργού κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Διάσελο. Όπως δήλωσαν στο blue-force-blog.blogspot.com/ ,"Όχι μόνο αποδοκιμασία δεν υπήρξε, αντίθετα έγινε ένας πολύ εποικοδομητικός διάλογος και επιτέλους κάποιος μας έδωσε σημασία!"


Ποιούς σκοπούς εξυπηρετούν τέτοιες διαδόσεις;
Ποια συμφέροντα ενοχλούνται;
Ποιος φοβάται το Ροντούλη;
 

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ