Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Επίθεση Καρατζαφέρη κατά "Μερκοζί"

Επίθεση Καρατζαφέρη κατά "Μερκοζί"


 Θα ψηφίσει τα νέα μέτρα "εάν είναι σύννομα", δήλωσε απόψε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, μετά από σύσκεψη που είχε με τους βουλευτές του κόμματός του. Εξαπέλυσε μάλιστα επίθεση κατά του Νικολά Σαρκοζί και της Αγκελα Μέρκελ, τονίζοντας ότι εάν η Γαλλία είχε άλλες ηγεσίες, όπως ο Πομπιντού και ο Μιτεράν και η Γερμανία αν είχε ένα Σμιτ ή έναν Κολ, η τύχη, τόσο της Ευρώπης, όσο και της Ελλάδος θα ήταν διαφορετική.
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ εξαπέλυσε επίθεση στο γαλλο-γερμανικό δίδυμο, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι εξελίσσεται μια "επιθετική και συνειδητή ταπείνωση της Ελλάδας".
Ανακοίνωσε εκ νέου ότι έστειλε μια επιστολή στον πρωθυπουργό, από τον οποίο ζητά να υπάρξει μία θεσμική απάντηση από το Ελεγκτικό Συνέδριο, την Τράπεζα της Ελλάδος ή το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους για τη νομιμότητα της νέας δανειακής σύμβασης. "Ο χρόνος υπάρχει" γιατί πρόκειται για την σωτηρία της πατρίδας, τόνισε ο Γιώργος Καρατζαφέρης.
Αναφερόμενος στο PSI και τη σημασία του για το μέλλον και τους νέους, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ τόνισε ότι "δώσαμε στους νέους μια πολύ δύσκολη ζωή, οφείλουμε και εξηγήσεις οφείλουμε και να τους βοηθήσουμε".
Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΛΑΟΣ συνεδρίασε νωρίτερα εκτάκτως, εν αναμονή του τελικού κειμένου της συμφωνίας με την τρόικα για το πακέτο μέτρων μείωσης του δημοσιονομικού ελλείμματος και αύξησης της ανταγωνιστικότητας.
Η ΚΟ, δια ονομαστικής ψηφοφορίας, εξουσιοδότησε τον πρόεδρο του κόμματος να προβεί στους περαιτέρω χειρισμούς, ενόψει των διαπραγματεύσεων για τα μέτρα που θα αποφασιστούν.
Ο κ. Καρατζαφέρης ενημέρωσε τους βουλευτές για τις τρέχουσες εξελίξεις και για την στρατηγική που θα ακολουθήσει το κόμμα έναντι του νέου οικονομικού προγράμματος.
Συνεργάτες του κ. Καρατζαφέρη έλεγαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι "τον πρόεδρο τον ενδιαφέρει πέρα από την ουσία των απαιτήσεων της τρόικας, και η νομιμότητα αυτών των απαιτήσεων".

ΠΗΓΗ: Ethnos.gr

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ