Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Βολές Καρατζαφέρη κατά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

Επικρίσεις κατά του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης από το βήμα της Βουλής, κατά τη συζήτηση του εφαρμοστικού νόμου με ρυθμίσεις συνταξιοδοτικού περιεχομένου.
Ο κ. Καρατζαφέρης επισήμανε ότι με το νέο μνημόνιο, που είναι, όπως είπε, προϊόν εκβιασμού και συσχετισμού δυνάμεων, θα επιβληθούν τον Ιούνιο πρόσθετα μέτρα ύψους 5 δισ. ευρώ, «ικανοποιώντας έτσι την απόλυτη κυριαρχία της κ. Μέρκελ».
«Αυτό που ψηφίζετε σήμερα θα το βρείτε στην κάλπη. Το βράδυ των εκλογών ΠΑΣΟΚ και ΝΔ θα αναγκαστούν να ζητήσουν συγγνώμη από τον ελληνικό λαό για την κατάσταση στην οποία οδήγησαν τη χώρα», πρόσθεσε, ενώ κατηγόρησε τους κ.κ. Βενιζέλο και Σαμαρά ότι με το ύφος τους έδειξαν τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό ότι υπάρχει «σημαντική ύφεση αξιοπιστίας».
«Υπάρχουν τριών ειδών ομιλητές. Αυτός που μιλάει με σημειώσεις, αυτός που μιλάει από στήθους και αυτός που διαβάζει από κείμενο. Αυτή ήταν η περίπτωση του κ. Σαμαρά σήμερα. Δεν πίστευε αυτά που έλεγε. Έπρεπε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καρατζαφέρης, σχολιάζοντας την ομιλία του προέδρου της ΝΔ.
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ επέκρινε παράλληλα τον κ. Σαμαρά γιατί όπως είπε, «βρήκε λάθος μέρα, την μόνη μέρα που δεν έπρεπε, να επιτεθεί ξαφνικά στο ΚΚΕ επειδή ο γιος του βουλευτή Σπύρου Χαλβατζή, έγραψε κατά του κόμματος στο οποίο υπήρξε μέλος».
Εκανε τέλος λόγο για προσπάθεια των Μέσων Ενημέρωσης να επιβάλουν ως μονόδρομο μια συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και ΝΔ τονίζοντας ότι ο ελληνικός λαός πρέπει να αποδράσει από αυτό το «σάπιο σύστημα».

πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • Βρέθηκε σώος ο 58χρονος - Η περιπέτεια του κ.Manci Foti έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο 58χρονος, βρίσκεται πλέον κοντά στα ο...
    Πριν από 12 ώρες
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα