Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Με καλό καιρό η έξοδος, βροχερά τα Κούλουμα

Με καλό καιρό η έξοδος, βροχερά τα ΚούλουμαΜε καλό καιρό θα ξεκινήσουν οι εκδρομείς του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας, ωστόσο τα Κούλουμα, σύμφωνα με την ΕΜΥ, θα γιορταστούν υπό βροχή και κρύο.

Ειδικότερα, αύριο Σάββατο ο καιρός θα είναι αίθριος και σχετικά ζεστός, καθώς η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο. Αργά το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις, ενώ τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές ώρες.
Από το απόγευμα ωστόσο της Κυριακής προβλέπονται βροχές στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν το βράδυ στα ορεινά της βόρειας και κεντρικής χώρας.
Την Καθαρά Δευτέρα αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς πρόσκαιρες καταιγίδες, αλλά και πτώση της θερμοκρασίας. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά αλλά και σε ημιορεινές περιοχές της βόρειας και κεντρικής χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα πελάγη 7 και τοπικά 8 μποφόρ.
Αυξημένα θα είναι τα μέτρα της Τροχαίας σε όλη την επικράτεια κατά την περίοδο του εορτασμού των Αποκριών και της Καθαράς Δευτέρας.
Σε ισχύ τίθενται από την Παρασκευή απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών αυτοκινήτων.

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ.GR

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ