Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Καρατζαφέρης: " Η αντοχή του λαού έφτασε στα έσχατα όριά της".

Επιστολή, στην οποία αναλύει τις θέσεις του κόμματός του ενόψει του EUROGROUP, απέστειλε προς τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Υπουργό Οικονομικών κ. Ευάγγελο Βενιζέλο, ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης.  Ο κ. Καρατζαφέρης, στην επιστολή του που κοινοποιεί στον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια, στον Πρωθυπουργό κ. Λουκά Παπαδήμο και στους Προέδρους του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ κ.κ. Γιώργο Παπανδρέου και Αντώνη Σαμαρά, ζητάει να μη δεσμευτεί η πολιτική ηγεσίατης χώρας για νέα μέτρα τον Ιούνιο, καθώς, όπως αναφέρει, "η αντοχή του λαού έφτασε στα έσχατα όριά της".

Ολόκληρη η επιστολή:

"ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Αγαπητέ κύριε Υπουργέ,
Θα επιθυμούσα με αυτή την επιστολή μου να σας καταστήσω σαφείς τις θέσεις του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού ενόψει του EUROGROUP της Δευτέρας στο οποίο θα συμμετάσχετε.
Ο ΛΑ.Ο.Σ. θεωρεί ότι δεν θα πρέπει να δεσμευτείτε εσείς και η Κυβέρνηση για νέα μέτρα (επαπειλούμενα) κατά τον προσεχή Ιούνιο. Όπως κι εσείς γνωρίζετε η αντοχή του λαού έφθασε στα έσχατα όριά της.
Επίσης θα ήταν εθνικά αναγκαίο να μην δεχθείτε την βάναυση ταπείνωση του εφευρήματος των εταίρων μας περί της δημιουργίας του «ειδικού λογαριασμού» και της αυξημένης εποπτείας από υπαλλήλους των Ευρωπαϊκών θεσμών και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου του Ελληνικού κράτους.
Ο συνδυασμός των επαχθών χρεών, των απάνθρωπων μέτρων και της ταπείνωσής μας ως λαού και ως χώρας πολύ φοβούμαι ότι οδηγεί ευθέως στην κοινωνική έκρηξη και την μεγάλη ανωμαλία.
Η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ- Ν.Δ. φέρνουν βαριά ευθύνη για τυχόν δυσμενή εξέλιξη των μακροπρόθεσμων ελληνικών συμφερόντων στο αυριανό EUROGROUP.
Με τιμή
Γ. Καρατζαφέρης
Πρόεδρος ΛΑ.Ο.Σ."




Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ