Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Στις 12 το μεσημέρι η ίδρυση κόμματος από Καστανίδη, Κατσέλη

Στις 12 το μεσημέρι, στην «Αίγλη» του Ζαππείου, η Λούκα Κατσέλη και ο Χάρης Καστανίδης θα ανακοινώσουν την ίδρυση νέου κόμματος, που θα απαρτίζεται, αρχικά, από στελέχη και μέλη που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ.
Επίσης, αύριο θα δοθεί στη δημοσιότητα η ιδρυτική διακήρυξη, το όνομα και τα σύμβολα του κόμματος, ενώ για τη Δευτέρα προγραμματίζεται συνέντευξη Τύπου, για μια εφ' όλης της ύλης συζήτηση με τους δημοσιογράφους.
Η διακήρυξη θα υπογράφεται, σύμφωνα με πληροφορίες, από περίπου 200 μέλη και στελέχη, μεταξύ των οποίων οι διαγραφέντες, από το ΠΑΣΟΚ βουλευτές, Λάμπρος Μίχος, Μαρία Κυριακοπούλου, Χρήστος Κασάρας, Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος και Βούλα Τεκτονίδου.
Στο νέο κόμμα αναμένεται να ενταχθούν και παλιά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που είχαν ακολουθήσει στο παρελθόν τον Γεράσιμο Αρσένη στο «Ελληνικό Σοσιαλιστικό Κόμμα», όπως ο Χρήστος Κοκκινοβασίλης και ο Δημήτρης Πιπεργιάς, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό τι θα πράξει ο Αλέξης Μητρόπουλος.
Στο νέο κόμμα θα υπάρξουν κάποιες καινοτομίες: Μεταξύ άλλων, αναφέρεται ότι η ηγεσία δεν θα είναι μονοπρόσωπη.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κ. Κατσέλη θα είναι η πρόεδρος του κόμματος και ο κ. Καστανίδης ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, κατά τα πρότυπα του γερμανικού σοσιαλδημοκρατικού κόμματος.

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ