Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Εκπομπή «Χρώματα Ελλάδας» 26 Μαρτίου - 30 Μαρτίου

Δευτέρα  26/03 : Η Μαρία Σπυριδάκη μας καλωσορίζει στη εκπομπή και τον λόγο παίρνει η Ντανιέλα Αλεξάνδρου, που μας ενημερώνει για.. τα άστρα!  Στην κουζίνα, συνεχίζει ο Chef μας, Πέτρος Καλεβρόσογλου, ο οποίος σήμερα μαγειρεύει κινέζικα noodles με γαρίδες και μπρόκολο, ενώ ύστερα η Λίλα, μας δίνει πληροφορίες για την ελληνική  φασολάδα. Προχωράμε με την ενότητα της υγείας, με την Πελίνα Θεοδοσίου και τον βιοχημικό και Πρόεδρο της Biohellenika, κ. Γιώργο Κολιάκο, μας μιλούν σχετικά με τα βλαστοκύτταρα. Συνεχίζουμε με λίγη γυμναστική και ακολουθεί ένα ρεπορτάζ στον δρόμο του.. τσαγιού. Προχωράμε με μια έρευνα σχετικά με την ωφέλεια του.. φιλιού στον οργανισμό μας, αλλά και με ακόμη μια έρευνα σχετικά με τα must αξεσουάρ που πρέπει να έχει μια γυναίκα στην ντουλάπα της. Ολοκληρώνουμε την εκπομπή με ένα ταξίδι μέχρι τα Ανώγεια της Κρήτης, για να μιλήσουμε και δούμε παραδοσιακές στολές.

 Τρίτη 27/03 : Η εκπομπή ξεκινάει με την Μαρία Σπυριδάκη. Συνεχίζουμε με την Ντανιέλα Αλεξάνδρου και τις αστρολογικές της προβλέψεις. Στη συνέχεια, ο Chef μας Πέτρος Καλεβρόσογλου, μας φτιάχνει κοτόπουλο τσιγαριστό με σάλτσα και η Λίλα μας δίνει συμβουλές για το μαγείρεμα στη χύτρα. Στην ενότητα της υγείας, η Πελίνα Θεοδοσίου και ο μαιευτήρας - γυναικολόγος κ. Νικόλαος Τσάγιας, μας μιλούν σχετικά με το «δώρο» που μας φέρνει το νεογέννητο. Στη συνέχεια μαθαίνουμε πόση ώρα τελικά χρειάζεται για να ετοιμαστεί μια γυναίκα και προχωράμε με μια έρευνα σχετικά με το ελαιόλαδο και την υγεία μας. Προχωράμε με προτάσεις γυναικείας μόδας για την άνοιξη και το καλοκαίρι 2012 και ακολουθεί μια πρόταση για διακοπές σε ένα ξενοδοχείο από.. πάγο! Ολοκληρώνουμε την εκπομπή μας με ένα αφιέρωμα στον ξεχωριστό και πρωτοπόρο της τεχνολογίας, Steve Jobs.

 Τετάρτη 28/03 : Ξεκινάμε την εκπομπή με την Μαρία Σπυριδάκη και στη συνέχεια, η Ντανιέλα Αλεξάνδρου προχωράει με τις αστρολογικές .. προβλέψεις. Στην κουζίνα αναλαμβάνει ο Chef μας μας Πέτρος Καλεβρόσογλου, ο οποίος μας φτιάχνει μους σοκολάτας! Στη συνέχεια, η Λίλα μας δίνει ιδέες για να ξεπεράσουμε το hang over. Συνεχίζουμε με την Πελίνα Θεοδοσίου στην ενότητα της υγείας, που με την αναπληρώτρια Καθηγήτρια ιστολογίας - εμβρυολογίας κα Κοκκώνα Κουζή Κολιάκου, μας μιλούν σχετικά με τη χρησιμότητα των βλαστικών κυττάρων. Προχωράμε με μια έρευνα σχετικά με το πρώτο στην Ευρώπη εμβόλιο κατά του ιού του καλα-αζάρ, αλλά και ακόμη μια έρευνα σχετικά με την ιστορία της πρώτης ιστοσελίδας. Κλείνουμε την εκπομπή μας με μια συνέντευξη με την μουσική παραγωγό κα Ντόρα Ρίζου, η οποία μας μιλάει για την ελληνική δισκογραφία.

 Πέμπτη 29/03 : Η εκπομπή ξεκινάει με την Μαρία Σπυριδάκη και συνεχίζουμε με τις τάσεις των άστρων από την Ντανιέλα Αλεξάνδρου. Ακολουθεί ο Chef μας Πέτρος Καλεβρόσογλου στην κουζίνα, που μας φτιάχνει σπαγγέτι με λαχανικά και κάρυ. Ακολουθεί η Λίλα που μας μιλάει για τα κρητικά προϊόντα στη διατροφή μας. Προχωράμε με την Πελίνα Θεοδοσίου στην ενότητα της υγείας, που την αναπληρώτρια Καθηγήτρια ιστολογίας - εμβρυολογίας κα Κοκκώνα Κουζή Κολιάκου, μας μιλούν για τις αυτόλογες και αλλογενείς μεταμοσχεύσεις. Συνεχίζουμε με τα cine news, αλλά και με ένα ταξίδι μέχρι την εξωτική Τυνησία. Ακολουθούν προτάσεις για έξυπνες ιδέες δώρων και λύσεις διακόσμησης. Προχωράμε με λίγη γυμναστική, αλλά και με μια έρευνα σχετικά με το τι σημαίνουν οι ετικέτες που βλέπουμε πάνω στις φιάλες του κονιάκ. Κλείνουμε την εκπομπή με μακιγιάζ σε έντονα χρώματα!

ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ - ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ
 Παρασκευή 30/03 : Ξεκινάμε με την Μαρία Σπυριδάκη προχωράμε με την Ντανιέλα Αλεξάνδρου και τα.. άστρα. Στο πρόγραμμά μας, ακολουθεί ο Chef μας, Πέτρος Καλεβρόσογλου, μαγειρεύοντας χοιρινές μπριζόλες με ντομάτα και κασέρι. Στη συνέχεια η Λίλα, που μας μιλάει για την ελληνική, παραδοσιακή αλλαντοποιϊα. Προχωράμε με την Πελίνα Θεοδοσίου στην ενότητα της υγείας, που με τον μαιευτήρα - γυναικολόγο κ. Νικόλαο Τσάγια, μας μιλούν σχετικά με την επιλογή της κατάλληλης Τράπεζας βλαστικών κυττάρων. Στη συνέχεια, προτάσεις χτενισμάτων για μια όμορφη αλογοουρά και προχωράμε με μια διαφορετική ορχήστρα, που δημιουργείται από… μαγικά γάντια. Ακολουθεί η ιστορία της ταμειακής μηχανής, αλλά και με προτάσεις feng shui για το γραφείο μας! Συνεχίζουμε με γυναικεία μόδα εσωρούχων, αλλά και με μια απόδραση μέχρι τη γραφική Μονμάρτη. Ολοκληρώνουμε την εκπομπή μας με ένα αφιέρωμα στην ηθοποιό του Hollywood, Julia Roberts.

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • SILVER ALERT στη Νέα Ιωνία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από τη Νέα Ιωνία. Η Γεωργία Ίσαρη , 70 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Νέα Ιωνία Αττικής, το πρωί...
    Πριν από 1 ημέρα
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα