Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Καρατζαφέρης κατά πάντων από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΛΑ.Ο.Σ. - Νέος Γραμματέας του κόμματος ο Αστέριος Ροντούλης

Ο Αστ. Ροντούλης εκλέχθηκε  στη θέση του γραμματέα του ΛΑ.Ο.Σ., από την κεντρική επιτροπή του κόμματος, η οποία συνεδριάζει σήμερα, Σάββατο.
Ο κ. Ροντούλης εξελέγη ομόφωνα, ενώ δεν στήθηκαν κάλπες, καθώς δεν υπήρξε άλλη υποψηφιότητα για τη θέση.

δείτε κι αυτό: http://blue-force-blog.blogspot.com/2012/02/blue-force-blog_28.html

Στην ομιλία του προς το σώμα, ο πρόεδρος του κόμματος Γ. Καρατζαφέρης, είπε ότι «απέναντι στο ψευτοδίλημμα νεοφιλελευθερισμός ή κομμουνισμός, ο ΛΑ.Ο.Σ. καταθέτει τη δική του πρόταση που στηρίζεται στις αρχές του πατριωτικού παρεμβατισμού». Ο κ. Καρατζαφέρης, εξαπέλυσε εκ νέου επίθεση προς την Άνγκελα Μέρκελ και τους Ευρωπαίους για την πολιτική τους έναντι της Ελλάδας, εξήγησε τη θέση του απέναντι στο Μνημόνιο και χαρακτήρισε ως αδύναμη και κατώτερη των περιστάσεων την κυβέρνηση συνεργασίας ΠΑΣΟΚ- ΝΔ υπό τον Λουκά Παπαδήμο.
Ο ίδιος εξέφρασε και έντονες επιφυλάξεις σχετικά με το χρόνο διεξαγωγής των εκλογών, σημειώνοντας ότι «δεν είμαι σίγουρος αν αυτός που ζητά εκλογές το εννοεί πραγματικά». Παράλληλα, όμως, έθεσε το ΛΑ.Ο.Σ. σε εκλογική ετοιμότητα.
Σε ό,τι έχει να κάνει με την αντιμετώπιση της κρίσης, ο κ. Καρατζαφέρης, επανέλαβε την πρότασή του, ζητώντας περίοδο χάριτος πέντε ετών από τους δανειστές και αποπληρωμή του χρέους με καταβολή 10 δισ. ευρώ ετησίως με επιτόκιο 1%, όπως της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Όπως υποστήριξε, το ποσό αυτό θα συγκεντρώνεται μόνο από την αξιοποίηση των ενεργειακών κοιτασμάτων, για τα οποία, όπως είπε, έχουν κατατεθεί ήδη πολλές προτάσεις.
Ο κ. Καρατζαφέρης, επιτέθηκε, τέλος, στους Μ. Βορίδη και Αδ. Γεωργιάδη που προσχώρησαν στη ΝΔ, κάνοντας λόγο για «Ιούδες, Εφιάλτες και Βρούτους».

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ