Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Τύρναβος: Ξύλο στο δημοτικό συμβούλιο για λίγο... νερό

Σε ρινγκ μετατράπηκε το δημοτικό συμβούλιο Τυρνάβου που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη. Δημοτικοί υπάλληλοι και κάτοικοι, οι οποίοι διεκδικούν φθηνό νερό πιάστηκαν στα χέρια.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι κάτοικοι μπήκαν στην αίθουσα συνεδρίασης του συμβουλίου και κάθισαν συμβολικά στη θέση των δημοτικών συμβούλων και απαίτησαν την αλλαγή της τιμολογιακής πολιτικής στο νερό. Ο δήμαρχος πήγε να καθίσει στη θέση του , την οποία εκείνη τη στιγμή είχε καταλάβει μέλος της επιτροπής αγώνα. Το γεγονός αυτό προκάλεσε την οργή του δημάρχου, ο οποίος ζήτησε την αποχώρηση των κατοίκων από την αίθουσα... κάτι που οι ίδιοι αρνήθηκαν... Τότε, το φυτίλι άναψε και γρήγορα οδήγησε στην έκρηξη!
Το σκηνικό «έντυσαν» γρονθοκοπήματα, σπρωξίματα, «ιπτάμενες» καρέκλες και ποτήρια νερού που εκσφενδονίστηκαν στα πρόσωπα των δημοτικών συμβούλων και όχι μόνο.
Ωστόσο, όταν τα πνεύματα ηρέμησαν, όταν στο σημείο έφθασαν οι άνδρες της Αστυνομίας. Κάποιοι αποχώρησαν από το συμβούλιο με μαυρισμένα μάτια, ενώ τρεις πολίτες μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Τυρνάβου.

Πηγή: tirnavosnews.gr

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ