Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Ολοι εναντίον όλων στην «πολυκατοικία»

ΜΑΧΗ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ ΕΝΟΨΕΙ ΚΑΛΠΗΣ

 


Χωρίς έλεος προμηνύεται η αντιπαράθεση στη «γαλάζια πολυκατοικία» όσο πλησιάζει η (πιθανολογούμενη) ημερομηνία των εκλογών. Μία εβδομάδα μετά τα πυρά που εξαπέλυσε εναντίον της Χρυσής Αυγής, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ επιτέθηκε σήμερα στον έτερο επίφοβο για διαρροές πολιτικό σχηματισμό, τους «Ανεξάρτητους Ελληνες» του Π. Καμμένου. Σχεδόν ταυτόχρονα, με δηλώσεις τους αλλά και ηλεκτρονικές αναρτήσεις, Μάκης Γιακουμάτος και Γιάννης Μανώλης διασταύρωναν τα ξίφη τους με βαρείς χαρακτηρισμούς.


Ολοι εναντίον όλων στην «πολυκατοικία»

Αρχίζοντας από τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ: Ο Γ. Καρατζαφέρης περιέγραψε σήμερα τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» του Πάνου Καμμένου ως αντιμνημονιακό ανάχωμα της ΝΔ αφήνοντας υπονοούμενα ότι στο μετεκλογικό τοπίο, οι ψήφοι που θα εισπράξει το νεοσύστατο κόμμα θα επαναπατρισθούν, ως βουλευτές πλέον, στη ΝΔ.

«Παράρτημα» του Σαμαρά
«Αυτό που ακούγεται εντόνως σε κάθε στέκι δημοσιογραφικό είναι ότι πρόκειται για παράρτημα του Σαμαρά, προκειμένου να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για το δικό του κόμμα». Υπάρχουν ορισμένα στοιχεία που μπορούν να συνδεθούν με αυτή την άποψη, ότι δηλαδή οι Ανεξάρτητοι Ελληνες δημιουργήθηκαν για να οδηγήσουν «αντιμνημονιακές» ψήφους στο άρμα της Νέας Δημοκρατίας την επομένη των εκλογών. «Θα το έβρισκα πάρα πολύ έξυπνο», είπε ο κ.Καρατζαφέρης, μιλώντας στον Realfm.

Καμμένος: Παράρτημα είναι όσοι συγκυβέρνησαν
Εντονη ήταν η αντίδραση του Π. Καμμένου που σε δήλωσή του ανταποδίδει τον χαρακτηρισμό «παράρτημα»: «Λυπούμαστε για τη δήλωση του Γιώργου Καρατζαφέρη. Τα παραρτήματα είναι εκείνα που, ψήφισαν τα μνημόνια και την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας, συγκυβερνούν με τους δοσίλογους και αφήνουν ανοικτά παράθυρα για το μέλλον. Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες είμαστε ξεκάθαροι. Δε συνεργαστήκαμε, δε συνεργαζόμαστε, δε θα συνεργαστούμε με αυτούς που προσκυνούν στη Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Σκληρή κόντρα είχαν και οι μέχρι πρότινος ομόστεγοι στη Νέα Δημοκρατία Μάκης Γιακουμάτος και Γιάννης Μανώλης .

Ντόπερμαν που μας βρίζουν
Η κόντρα τους ξεκίνησε χθες, όταν ο Γιάννης Μανώλης χαρακτλήρισε τη ΝΔ ως «ένα σκληρό νεοφιλελεύθερο κόμμα» σε αντίθεση με τους Ανεξάρτητους Έλληνες που «είναι «κοινωνιστές» και υπερασπίζονται «τα κοινωνικά δικαιώματα». Ο κ. Μανώλης υποστήριξε ακόμα ότι «στο επιτελείο της ΝΔ βάζουν τον Γιακουμάτο, τον Άδωνι και κάποιους άλλους να γαβγίζουν αριστερά και δεξιά, να βρίζουν και να πετάνε λάσπη». «Έχουν εξαπολύσει κάποια ντόμπερμαν να μας βρίζουν. Κακό στον εαυτό τους κάνουν, δεν κάνουν σε εμάς. Δεν είναι ανάγκη ο κύριος Γιακουμάτος από το Κολωνάκι που συχνάζει και τη Μύκονο να μας κάνει κριτική. Όταν ζεις μεταξύ Μυκόνου και Κολωνακίου, θέλει θράσος να βρίζεις ανθρώπους που υποφέρουν» σημείωσε.

Στον Γ. Μανώλη απάντησε σήμερα ο Μάκης Γιακουμάτος: «Ούτε η Μύκονος ούτε το Κολωνάκι είναι απαγορευμένες περιοχές. «Είναι και αυτές Ελλάδα αν δεν κάνω λάθος», είπε ο βουλευτής της ΝΔ προσκαλώντας ειρωνικά τον κ. Μανώλη για καφέ «ο οποίος κοστίζει 3 ευρώ».

«Η διαφορά μας», συμπλήρωσε... δηλητηριωδώς, «είναι ότι τον καφέ που πίνω εγώ τον πληρώνω από τα χρήματα που κερδίζω ως ιδιώτης γιατρός» Μάκης Γιακουμάτος τονίζοντας ότι «συμπάσχει» με τον «σύντροφο κ. Μανώλη που αν και μικρότερος από μένα σε ηλικία, λαμβάνει ήδη -εδώ και αρκετά χρόνια-σύνταξη από τον ΟΤΕ (συνδικαλιστική), έχει θεμελιώσει και βουλευτική σύνταξη, ζήτησε να πάρει αναδρομικά από τη Βουλευτική του θητεία και που μέλη της οικογένειας του είναι βολεμένα και διορισμένα...»

Και το Twitter στη μάχη
Στον κ. Γιακουμάτο απάντησε με διαδοχικές αναρτήσεις του στο Twitter πριν από λίγο ο Γ. Μανώλης αναγράφοντας:

Τα «ντόμπερμαν» της συγκυβέρνησης συνεχίζουν να πετάνε λάσπη. Βάλθηκαν να μας κάνουν αξιωματική αντιπολίτευση. Για την αλήθεια και μόνο.

1. Tο μοναδικό μου εισόδημα είναι η σύνταξη της δουλειάς μου (35 χρόνια εργασίας) την οποία η συγκυβέρνηση τη μειώνει συνεχώς
2. Συνδικαλιστική σύνταξη δεν παίρνω, αν και θα μπορούσα.
3. Έχω παραιτηθεί από κάθε μελλοντικό δικαίωμα αναδρομικών.
4. Από το βήμα της Βουλής το 2007 έχω ζητήσει κατάργηση της Βουλευτικής σύνταξης
5. Η κόρη μου από το 2003 συνεργάζεται ως νομικός με ιδιωτική ασφαλιστική εταιρία

Όλα τα υπόλοιπα είναι συκοφαντίες αυτών που έχουν πανικοβληθεί από τις δημοσκοπήσεις. Αν συνεχίσουν να διαστρεβλώνουν την αλήθεια και να πετούν λάσπη χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο, τότε θα κληθούν από τη δικαιοσύνη να αποδείξουν τα λεγόμενα τους».

πηγή: ethnos.gr

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ