Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Παράταση στις αιτήσεις τριτέκνων για δωρεάν τρόφιμα μέχρι και 23/6/2012

Μετά από επίμονες προσπάθειες του Συλλόγου Τριτέκνων Νομού Αττικής και της ΟΠΟΤΤΕ, δόθηκε παράταση για την υποβολή των δικαιολογητικών για το πρόγραμμα διανομής δωρεάν τροφίμων  μέχρι το Σάββατο 23/6/2012.
Ο Σύλλογος Τριτέκνων Νομού Αττικής διανέμει εδώ και πέντε χρόνια δωρεάν τρόφιμα στα μέλη του.
A) Εγγραφές μελών: Για την εγγραφή μέλους στο Σύλλογο χρειάζεται ένα πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης που να έχει εκδοθεί το 2012, από 1 μικρή φωτογραφία προσώπου (διαστάσεων 4 cm. Χ 4 cm. ) κάθε μέλους της οικογένειας για να εκδοθούν οι ταυτότητες, καθώς και φωτοτυπία των ταυτοτήτων μπρος και πίσω και των δύο γονιών.
Εάν το Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης ΔΕΝ είναι από Δήμο του Νομού Αττικής, τότε, χρειάζεται ακόμη μία δήλωση του Ν 1566 καθώς και ένας λογαριασμός ΔΕΗ, η ΟΤΕ, η ΕΥΔΑΠ.
Η ετήσια συνδρομή ανά οικογένεια στον Σύλλογο είναι 20 ευρώ. Με την εγγραφή εκδίδονται ταυτότητες τριτέκνου. Σε περίπτωση διαζυγίου χρειάζεται και η επιμέλεια των παιδιών.
Τα δικαιολογητικά για τα τρόφιμα.
Τα εισοδηματικά όρια ανά οικογένεια ΓΙA ΤΟ 2012 είναι:
ΑΤΟΜΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ 12.000
ΑΤΟΜΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ + ΣΥΖΥΓΟ = 15.600
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΝΗΛΙΚΟ ΠΑΙΔΙ =19.200
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ=22.800
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ= 27.600
Εάν το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα ξεπερνά τα ανωτέρω ποσά, τότε, υπάρχει και ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΗ 6.000 ΓΙΑ ΑΝΑΠΗΡΙΑ, ΚΑΙ 4.800 ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΝΟΙΚΙΟ
B) Δικαιολογητικά που απαιτούνται: (αυτά τα δικαιολογητικά πρέπει να κατατεθούν στο Σύλλογο επι πλέον από τα δικαιολογητικά εγγραφής μέλους στο σύλλογο)
1) Αίτηση του Τρίτεκνου (θα τη βρείτε στο Σύλλογο) απαραίτητα να δίνετε αριθμό κινητού επικοινωνίας
2) Φωτοαντίγραφο Εκκαθαριστικού Εφορίας 2011 Επικυρωμένο.
3) Φωτοαντίγραφο Ταυτότητας και των δύο γονιών Επικυρωμένα.
4) Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης νέο που να έχει εκδοθεί πρόσφατα μέσα στο 2012.
5) Δήλωση ότι δεν παίρνει από άλλον φορέα δωρεάν τρόφιμα (θα τη βρείτε στο Σύλλογο). Επικυρωμένη.
ΠΡΟΣΟΧΗ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ημέρα υποβολής των δικαιολογητικών στο Σύλλογο είναι το Σάββατο 23/6/2012, στο γραφείο της Καλλιθέας, 5:00 μ.μ. – 10:00 μ.μ. ή στο γραφείο της Νέας Ιωνίας.

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • SILVER ALERT στη Νέα Ιωνία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από τη Νέα Ιωνία. Η Γεωργία Ίσαρη , 70 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Νέα Ιωνία Αττικής, το πρωί...
    Πριν από 23 ώρες
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα