Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

"Πάρτι" συνδικαλιστών στο ΠΑΓΝΗ με τις υπερωρίες

 

Κέρδιζαν, σχεδόν, ένα δεύτερο μισθό!

 

Σε μια περίοδο που έχουν περικοπεί μισθοί και συντάξεις, που δεν υπάρχει υγειονομικό υλικό στα νοσοκομεία, που ο κόσμος δεν έχει να πληρώσει τα φάρμακά του, διευθυντικά στελέχη του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, εξασφαλίζουν ένα ακόμη μισθό, βάζοντας υπερώριες τις οποίες δεν δικαιούνται, σύμφωνα με το νόμο.
Σύμφωνα με τους καταλόγους μισθοδοσίας, οι δύο συνδικαλιστές εισπράττουν επιπλέον 374 ευρώ το μήνα για υπερωριακή απασχόληση, αν και ο νόμος αναφέρει σαφώς, ότι "δεν επιτρέπεται η καταβολή υπερωριακής αμοιβής στους προϊστάμενους Διεύθυνσης και Γενικής Διεύθυνσης".
Κι αυτό, γιατί οι υπάλληλοι αυτοί, εκτός από τον μισθό τους εισπράττουν σε μηνιαία βάση επίδομα θέσης ύψους 400 ευρώ.
"Πάρτι" συνδικαλιστών στο ΠΑΓΝΗ με τις υπερωρίεςΕργαζόμενοι στο ΠΑΓΝΗ, οι οποίοι και οι ίδιοι είχαν δει τους μισθούς τους να συρρικνώνονται δραματικάκαι να μην μπορούν να καλύψουν τα έξοδα και τις υποχρεώσεις τους, έχουν επαναστατήσει μ' αυτές τις πρακτικές από κάποιους που εκμεταλλεύονται τις επιτελικές θέσεις τους και κερδίζουν επιπλέον χρήματα τα οποία δε δικαιούνται.
Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό, ότι και οι δύο, στις μισθοδοσίες του Ιανουαρίου και του Φεβρουαρίου του 2012, εισπράτουν το ίδιο ποσό της τάξης των 374,40 ευρώ για υπερωριακή απασχόληση.

ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

ΠΗΓΗ: cretalive.gr

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ