Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Απεργούν οι γεωτεχνικοί

 


Σε τετραήμερη απεργία προχωρά από αύριο Πέμπτη η Πανελλήνια Ομοσπονδία Γεωτεχνικών Υπαλλήλων, διεκδικώντας την καταβολή δεδουλευμένων.
Όπως δήλωσε στον Βήμα FM ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Νίκος Κακαβάς, από τον περασμένο Οκτώβριο δεν έχουν καταβληθεί στους γεωτεχνικούς τα δεδουλευμένα για την πέραν του ωραρίου τους εργασία (απογευματινά, νυχτερινά και Σαββατοκύριακα).
Σύμφωνα με τον κ. Κακαβά οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν και τη Μεγάλη Εβδομάδα, καθώς οι γεωτεχνικοί έχουν αποφασίσει να μην εργαστούν υπερωριακά.
Οι κινητοποιήσεις αναμένεται να προκαλέσουν πρόβλημα στην αγορά εν όψει του Πάσχα, δεδομένου ότι οι γεωτεχνικοί είναι υπεύθυνοι για τους υγειονομικούς ελέγχους που απαιτούνται για τις εισαγωγές και εξαγωγές όλων των προϊόντων φυτικής και ζωικής προέλευσης, αλλά και για τη λειτουργία των σφαγείων.

ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

Πηγή: Τα Νέα

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • SILVER ALERT στη Νέα Ιωνία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από τη Νέα Ιωνία. Η Γεωργία Ίσαρη , 70 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Νέα Ιωνία Αττικής, το πρωί...
    Πριν από 15 ώρες
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα