Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

«Χρώματα Ελλάδας»: …μια εβδομάδα αφιερωμένη στην ινδική κουλτούρα..! (14 - 18 Μαΐου)

Δευτέρα  14/05 : Η Μαρία Σπυριδάκη μας καλωσορίζει στη εκπομπή και τον λόγο παίρνει η Ντανιέλα Αλεξάνδρου, που μας ενημερώνει για.. τα άστρα!  Στην κουζίνα, συνεχίζει ο Chef μας, Πέτρος Καλεβρόσογλου, ο οποίος σήμερα μαγειρεύει φρέσκο σολομό με σπανάκι, ενώ ύστερα η Λίλα, μας μιλάει για το πώς να διατηρήσουμε φρέσκα τα λαχανικά μας. Προχωράμε με την ενότητα της υγείας, με την Πελίνα Θεοδοσίου και τον ενδοκρινολόγο κ. Ανδρέα Θωμόπουλο, μας μιλούν σχετικά με την σχέση της εμμηνόπαυσης και της οστεοπόρωσης. Συνεχίζουμε με λίγη γυμναστική, αλλά και με ένα ρεπορτάζ σχετικά με την.. κιτρινόριζα. Ακολουθεί μια έρευνα σχετικά με το πώς η πολλή δουλειά τρώει τελικά τον.. αφέντη και συνεχίζουμε με γυναικεία μόδα, με τάσεις από Ινδία! Ολοκληρώνουμε την εκπομπή με τον ιδιοκτήτη του ινδικού εστιατορίου Bollywood, κ. Ελ Μπαραγκέ Ναμπήλ, ο οποίος μας μιλάει για την επιλογή τους να δημιουργήσουν το συγκεκριμένο μαγαζί.
Τρίτη 15/05 : Η εκπομπή ξεκινάει με την Μαρία Σπυριδάκη. Συνεχίζουμε με την Ντανιέλα Αλεξάνδρου και τις αστρολογικές της προβλέψεις. Στη συνέχεια, ο Chef μας Πέτρος Καλεβρόσογλου, μας φτιάχνει σκορδόψωμα με τομάτα και κασέρι, ενώ η Λίλα μας μιλάει για το τουρσί. Στην ενότητα της υγείας, η Πελίνα Θεοδοσίου και ο ενδοκρινολόγος κ. Ανδρέας Θωμόπουλος, μας μιλούν για τα προβλήματα του θυρεοειδή, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Στη συνέχεια, μαθαίνουμε για το περίφημο Ταζ Μαχάλ. Προχωράμε με ένα αφιέρωμα στην ιστορία του θρυλικού σκαραβαίου, αλλά και με προτάσεις μακιγιάζ σε μωβ αποχρώσεις. Ακολουθεί μια επίσκεψη σε ένα διάσημο εργαστήρι φυσητού γυαλιού στην Κρήτη. Κλείνουμε την εκπομπή με ένα αφιέρωμα στο έργο και τη ζωή του Μαχάτμα Γκάντι.

Τετάρτη 16/05 : Ξεκινάμε την εκπομπή με την Μαρία Σπυριδάκη και στη συνέχεια, η Ντανιέλα Αλεξάνδρου προχωράει με τις αστρολογικές .. προβλέψεις. Στην κουζίνα αναλαμβάνει ο Chef μας μας Πέτρος Καλεβρόσογλου, ο οποίος μας φτιάχνει ένα χταπόδι.. μεθυσμένο. Στη συνέχεια, η Λίλα μας δίνει συμβουλές για τη δίαιτα του χταποδιού. Συνεχίζουμε με την Πελίνα Θεοδοσίου στην ενότητα της υγείας, που με τον κ. Γιώργο Τσουκαλαδάκη από την εταιρία Human Potential, μας μιλούν σχετικά με το κολλαγόνο. Προχωράμε με λίγη γυμναστική και ακολουθεί ένα ρεπορτάζ για το διάσημο παγωτό της εταιρίας Δεληολάνης. Ακολουθεί μια συνέντευξη με την παιδοψυχολόγο κα Ολγα Γκουνή και θέμα μας η αξία της αυτονομίας. Κλείνουμε την εκπομπή μας με μια απόδραση μέχρι την Ινδία και το πολύχρωμο Νέο Δελχί.

Πέμπτη 17/05 : Η εκπομπή ξεκινάει με την Μαρία Σπυριδάκη και συνεχίζουμε με τις τάσεις των άστρων από την Ντανιέλα Αλεξάνδρου. Ακολουθεί ο Chef μας Πέτρος Καλεβρόσογλου στην κουζίνα, που μας φτιάχνει ταλιατέλες με κεφτεδάκια. Ακολουθεί η Λίλα που μας δίνει μικρά μυστικά για το κρέας του βούβαλου. Προχωράμε με την Πελίνα Θεοδοσίου στην ενότητα της υγείας, που με τον χειρουργό – ορθοπαιδικό κ. Αθανάσιο Μπαδέκα, μας μιλούν για την αρθρίτιδα και την αντιμετώπισή της, εκτός των άλλων και με τη χρήση κολλαγόνου. Προχωράμε με τα cine news, αλλά και με ένα αφιέρωμα στον ινδικό κινηματογράφο, το Bollywood. Συνεχίζουμε με τον οδηγό των ανοιξιάτικων αρωμάτων, αλλά και με γυναικεία μόδα από την Ινδία με αγάπη. Κλείνουμε την εκπομπή ταξιδεύοντας στην Ινδία και μαθαίνοντας για την εμπειρία… Pushkar Camel Fair!

Παρασκευή 18/05 : Ξεκινάμε με την Μαρία Σπυριδάκη προχωράμε με την Ντανιέλα Αλεξάνδρου και τα.. άστρα. Στο πρόγραμμά μας, ακολουθεί ο Chef μας, Πέτρος Καλεβρόσογλου, μαγειρεύοντας ψαρονέφρι με μήλα κα μαυροδάφνη. Στη συνέχεια η Λίλα, που μας δίνει όλη τη γλύκα.. σε ένα κουτάλι. Προχωράμε με την Πελίνα Θεοδοσίου στην ενότητα της υγείας, που με τον κ. Γιώργο Τσουκαλαδάκη από την εταιρία Human Potential, μας μιλούν σχετικά με την τριχόπτωση και την αντιμετώπισή της με κολλαγόνο. Στη συνέχεια, θα επισκεφτούμε την Τζαϊπούρ της Ινδίας. Ακολουθεί μια βόλτα με μια όμορφη BMW. Συνεχίζουμε με την διατροφολόγο κα Σοφία Ελευθερίου, η οποία μας μιλάει για την αξία των ψαριών στη διατροφή μας και ολοκληρώνουμε την εκπομπή με ένα αφιέρωμα στην ξεχωριστή Ίντιρα Γκάντι.


Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • Βρέθηκε σώος ο 58χρονος - Η περιπέτεια του κ.Manci Foti έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο 58χρονος, βρίσκεται πλέον κοντά στα ο...
    Πριν από 13 ώρες
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα