Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Δημήτρης Κωνσταντάρας: Νοιώθουμε περήφανοι για τη Νεολαία μας και τα τοπικά στελέχη μας

Κατακάθισε η σκόνη κι ο κουρνιαχτός και η λάσπη. Τώρα τέλειωσε αυτή η δοκιμασία και μπορούμε να σκεφτούμε λίγο ψυχραιμότερα : Τι κάναμε οι Έλληνες στις εκλογές που έγιναν; Πρώτο ( και καλύτερο) :  Βάλαμε στην πραγματική τους θέση τα δυο θεωρούμενα – από…πάντα- «μεγάλα» κόμματα. Μόνο  το 32% τάχθηκε υπέρ του δικομματισμού.
Δεύτερο : Βάλαμε νέα πρόσωπα στη Βουλή ( με τα όποια καλά και κακά τους που μέλλει να αποδειχτούν).
Τρίτο : Αποδείξαμε ότι η οργή έχει πρόσωπο και το εμφανίσαμε
παρά το ότι επί μήνες  τα κόμματα του δικομματισμού, προσπαθούσαν με διάφορα προεκλογικά «τερτίπια» να …εξατμίσουν την οργή και την αγανάκτηση.
Τέταρτο :Επιβεβαιώσαμε το φόβο ότι ψηφίσαμε ΠΟΛΥ οργισμένοι σε σημείο ώστε για πολλούς η οργή να εξαφανίσει τη λογική. Αποτέλεσμα 1 : 450.000 Έλληνες ψήφισαν «Χρυσή Αυγή» χωρίς να ξέρουν τι σημαίνει αυτό. Και ν αρχίσει να το …μαθαίνει πολύ αργά και σιγά-σιγά. Αποτέλεσμα 2 : Κοντά 1 εκατομμύριο ψήφισαν κόμματα ΧΩΡΙΣ πρόγραμμα.
Πέμπτο : Αποδείξαμε ότι όταν ο λαός ΔΕΝ θέλει να κυβερνηθεί από ΕΝΑ κόμμα, κανένα bonus- ακόμα και …50 εδρών- δεν μπορεί να αλλάξει τα πράγματα. Και ότι το πρωτοφανές αυτό  «κόλπο» των κ.κ. Σκανδαλίδη – Παυλόπουλου  αυτοαναιρέθηκε.
Έκτο : Αδικήσαμε τρία κόμματα – ΛΑ.Ο.Σ , Οικολόγους Πράσινους και Δημοκρατική Συμμαχία- στερώντας τους το δικαίωμα συμμετοχής στη Βουλή για ελάχιστες χιλιάδες ψήφων.
Έβδομο : Αδικήσαμε κυρίως το Γιώργο Καρατζαφέρη αφήνοντας το ΛΑ.Ο.Σ εκτός Βουλής για χίλιες ψήφους, με αποτέλεσμα να λείπει αυτή τη στιγμή των κρίσιμων αποφάσεων  μια δυναμική φωνή λογικής.
Μια εκλογική αναμέτρηση, 7 συμπεράσματα χωρίς  «προσωπική» θέση. Ανήκω στο πιο αδικημένο κόμμα – που σύντομα θα ξαναβρεί τη θέση του και θα ξαναδώσει τον πατριωτικό του αγώνα και μέσα απ΄ τη Βουλή -  αλλά δεν νοιώθω ηττημένος.  Κι όλοι εμείς που «πολεμήσαμε» δίπλα στον Καρατζαφέρη, νοιώθουμε ευγνωμοσύνη για τους πιστούς ψηφοφόρους μας που προάσπισαν τις Θερμοπύλες μας, τους συγχαίρουμε και τους υποσχόμαστε Καλούς Αγώνες για όσα πιστεύουμε.
Και πάνω απ΄ όλα : Νοιώθουμε περήφανοι για τη Νεολαία του ΛΑΟΣ και για τα τοπικά στελέχη μας. ΕΜΕΙΣ μπορεί να χάσαμε. ΕΚΕΙΝΟΙ όμως νίκησαν. Και τους ευχαριστούμε. Μέσα απ΄ την καρδιά μας.

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • SILVER ALERT στη Νέα Ιωνία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από τη Νέα Ιωνία. Η Γεωργία Ίσαρη , 70 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Νέα Ιωνία Αττικής, το πρωί...
    Πριν από 1 ημέρα
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα