Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Σαμαράς: «Συμφωνούμε με Κουβέλη»

Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο σχηματισμού κυβέρνησης ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Αντώνης Σαμαράς κατά την ομιλία του στην πρώτη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος λέγοντας ότι «το πολιτικό σκηνικό δυσκολεύει την δημιουργία βιώσιμης κυβέρνησης, εμείς όμως παλεύουμε για αυτό και υπάρχουν ακόμη ελπίδες».
Σημείωσε όμως ότι είχε προειδοποιήσει για τον κίνδυνο ακυβερνησίας και τώρα φαίνεται πόσο δύσκολο είναι να προκύψει συνεργασία.
Την ίδια ώρα πάντως, ο Αντώνης Σαμαράς τόνισε ότι η πρόταση Κουβέλη αγγίζει τη πρόταση της ΝΔ, υποστηρίζοντας ότι «υπάρχει ήδη μια βασική συμφωνία».
«Το πρόβλημα είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αδιαφορεί για τα προβλήματα της χώρας και ετοιμάζεται για εκλογές. Ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε την πρώτη θέση αλλά δεν μπορεί να διαχειριστεί τις ευθύνες του», πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ.
Παράλληλα, κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ λέγοντας ότι είναι ο κύριος υπεύθυνος για την κατάσταση της χώρας, ενώ τόνισε ότι «γνώρισε αληθινή συντριβή».


πηγή: protothema.gr

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • Βρέθηκε σώα η 83χρονη - Η περιπέτεια της κας Ιφιγένειας Τζάμου έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Συγκεκριμένα, η Ιφιγένεια Τζάμ...
    Πριν από 1 ώρα
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα