Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ Ν.Δ. Η ΝΤΟΡΑ;

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον χώρο της κεντροδεξιάς. Ο Πρόεδρος της ΝΔ φέρεται να πρότεινε στην Πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας να καταλάβει την πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας...

Στις διεργασίες στην κεντροδεξιά αναμένεται να αναφερθεί αύριο ο Αντώνης Σαμαράς κατά την συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας. Σε συζήτηση που είχε με δημοσιογράφους, ο κ. Σαμαράς ρωτήθηκε αν είχε συνάντηση με τη Ντόρα Μπακογιάννη και απάντησε ότι «εγώ ό,τι έχω να πω το λέω δημόσια».
Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναικού πρακτορείου ειδήσεων οι σχετικές διαβουλεύσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, ενώ, σύμφωνα με κάποιες πηγές, πραγματοποιήθηκε και συνάντηση του προέδρου της ΝΔ με την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στο τραπέζι των συζητήσεων έχουν τεθεί και όροι της ενδεχόμενης συμφωνίας, η οποία, ωστόσο, δεν πρέπει να θεωρείται οριστικά «κλεισμένη». Γι΄ αυτό και επισήμως και οι δύο πλευρές δεν επιβεβαιώνουν τις υπάρχουσες πληροφορίες.
Η πρόταση που φέρεται να δέχτηκε η Ντόρα Μπακογιάννη από τον Αντώνη Σαμαρά είναι να τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, αλλά η ίδια φέρεται να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να μην είναι καθόλου υποψήφια.
Οι εξελίξεις τα επόμενα εικοσιτετράωρα αναμένονται ραγδαίες, καθώς με ενδιαφέρον αναμένονται οι συνεδριάσεις των κομματικών οργάνων ΝΔ και Δημοκρατικής Συμμαχίας

ΠΗΓΗ: REAL.GR

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ