Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Αυτόνομος ο ΛΑΟΣ: "Προσχηματική η πρόταση Σαμαρά"

Η αυτόνομη κάθοδος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού στις εκλογές της 17ης Ιουνίου αποφασίστηκε, με συντριπτική πλειοψηφία, κατά την κοινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματεία του κόμματος με την πρώην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΛΑΟΣ...


Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «η πρόταση του κ. Σαμαρά, κρίθηκε προσχηματική, από τη στιγμή που παράλληλα με το διάλογο σε επίπεδο κορυφής, υπογείως βρισκόταν σε εξέλιξη επιχείρηση προσεταιρισμού στελεχών του ΛΑΟΣ, έναντι προσωπικών ανταλλαγμάτων».

Kατά τη συνεδρίαση ο πρώην βουλευτής Θανάσης Πλεύρης ζήτησε να συναινέσει ο ΛΑΟΣ στην πρόσκληση της ΝΔ για ενιαίο μέτωπο της Κεντροδεξιάς, ενώ σημείωσε ότι εάν δεν συμβεί αυτό τότε ο ίδιος θα πράξει κατά συνείδηση, και αποχώρησε επικεφαλής ομάδας στελεχών.

Την ίδια ώρα, με δήλωσή, του ο πατέρας του πρώην βουλευτή, Κωνσταντίνος Πλεύρης, τάσσεται στο πλευρό του κ. Καρατζαφέρη και τονίζει ότι θα αγωνιστεί υπέρ αυτού με όλες του τις δυνάμεις.

Καταδικάζει δε «ανεξαιρέτως όλους όσους έφυγαν από τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό».


Εν τω μεταξύ, ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, άρχισε ήδη τις προεκλογικές του περιοδείες, από την Κόρινθο. Στην Καλλιρόης δεν κρύβουν την ικανοποίησή τους, από την ενθουσιώδη υποδοχή που είχε ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ από παλιά στελέχη του κόμματος, που είχαν διαφωνήσει μαζί του και τον σήκωσαν στην κυριολεξία στα χέρια. Φαίνεται πως όλα αυτά τα αδειάσματα από τους πρώην βουλευτές του έχει κάνει τους οπαδούς του ΛΑΟΣ να συσπειρώνονται.
Δεν είναι τυχαίο που ο Καρατζαφέρης άρχισε την εκστρατεία του από την Κορινθία, αφού η Χρυσή Αυγή πήρε 12% στις εκλογές της 6ης Μαϊου στο συγκεκριμένο νομό.

 

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ