Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

«ΓΙΑΤΙ ΛΑ.Ο.Σ. ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ» ΜΕ ΡΩΤΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ; ΓΙΑΤΙ «ΞΑΝΑ ΠΟΤΕ ΕΣΑΣ» ΑΠΑΝΤΩ ΕΓΩ!

Είναι συνάμα τραγικό και ελκυστικό να ασχολούνται όλοι μαζί με την αποδήμηση «υπογείως» με βρώμικες σκοτεινές προσφορές – αρπαγές και «εναερίως» με λόγια του αέρα ενάντια του ΛΑ.Ο.Σ. του 2,9% παρά 0,1% στη βουλή...


Τελικά, αυτοί που πολεμούν την Ελλάδα και τους Έλληνες, γνωρίζουν καλά, ότι μέσα στα «χύμα» των ποσοστών, το πιο συμπαγές και εύφλεκτο σαν εκρηκτικό ΤΝΤ απέναντι στα σχέδια προδοσίας της Ελλάδας, με ρεαλιστικό και ώριμο πατριωτισμό έξω από ακρότητες και δόγματα, είναι ο λαός του Γιώργου Καρατζαφέρη.
Ένα ποσοστό πρόκληση για εκεί που κατάφεραν με χίλια δύο τεχνάσματα να το κατεβάσουν αλλά και απειλή γιατί με όλο τον πόλεμο από τα γραφεία προπαγάνδας και υποστήριξης μισθοφόρων της ΤΡΟΙΚΑ και τις υπερατλαντικές υποδείξεις αντιστάθηκε και είναι όρθιο!
ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ για τους Έλληνες και την Ελλάδα μπαίνει λοιπόν ο Γιώργος Καρατζαφέρης και ο ΛΑ.Ο.Σ. σπάζοντας το τείχος που μπλοκάρει την εθνική ανάπτυξη και την εθνική παραγωγική απελευθέρωση, με ψευτοδιλήμματα διπολικού τύπου και απειλές εθνικού νεοδιχασμού.
Ξανά ποτέ υπάλληλος της πελατειακής σχέσης των πολιτικών γραφείων της υποδούλωσης του δικομματικού μονοπωλίου ΠΑΣΟΚ – ΝΔ Α.Ε και της εξάρτησης προστασίας της εργατικής μαφίας των ψευτοσυνδικαλιστών των κουπονιών και των επιχορηγήσεων του νόμου της σιωπής σας απαντώ εγώ!!!
Μία σύγχρονη Λερναία Ύδρα με πολλά κεφάλια να κατασπαράζει τη σάρκα του εθνικού μας πλούτου και πόρων στα όποια αποθέματα και στην παραγωγή.
Οι Έλληνες θα βγούμε μαχητικά μπροστά και πατριωτικά με το Γιώργο Καρατζαφέρη, ώστε με το φιλί της ζωής στην «γαλανόλευκη κοιμωμένη» μέσα από τη νέα παραγωγική επανάσταση για την αξιοποίηση όλων των πόρων και την κατάργηση του προσχεδιασμένου παραγωγικού εγκλωβισμού των Ελλήνων και της Εθνικής Παραγωγής να οδηγήσουμε την πατρίδα στο άλλο δρόμο έξω από διλήμματα και περάσματα από Σκύλες και Χάρυβδες.
Το θέμα δεν είναι η επιλογή της όποιας Σκύλας ή της όποιας Χάρυβδης αλλά η θανάτωσή τους για την έλευση στην Ιθάκη της Πατρίδας έξω από τα επικίνδυνα νερά της υποταγής και της εξάρτησης.

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΕΣΑΣ !

ΕΣΑΣ ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ- ΚΑΜΕΝΝΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ) που από την είσοδο στην Ευρώπη υπογράφατε επί δεκαετίες, πλαίσια και συμφωνίες, πάντα «αμετάφραστες» προς τα εθνικά μας στρατηγικά συμφέροντα, με φόντο το τυράκι των «επιδοτήσεων» που ακόμα και αυτό το κατασπαταλήσατε και το κακοδιαχειριστήκατε για τη «φάκα» των πελατειακών σχέσεών σας και του ελέγχου σιωπής των κοινωνικών δομών.

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΕΣΑΣ !

ΕΣΑΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΡΕΜΕΝΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ ΜΠΡΑΒΩΝ ΚΑΙ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ενός νέου πολιτικού τσίρκου που θυμίζει σταλινικές και ολοκληρωτικές σκηνές από το B’ παγκόσμιο πόλεμο.

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΕΣΑΣ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΕ ΚΑΛΙΦΟΡΝΕΖΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ του Κολωνακίου και των Β.Π όπου καλύπτουν της ψυχικές ανάγκες του διαχρονικού πασόκου μέσα από τις λέξεις που πλάθει ο Αλέξης...

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΕΣΑΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ των νοσταλγών του συμφώνου Μολότωφ και των συμμοριτών του Στάλιν αλλά και των νεότερων μεταστάσεων του κομμουνιστικού καρκινώματος του εθνικού διχασμού. Εσείς που μεγαλώσατε μέσα από το σύγχρονο παιδομάζωμα των υπηρετών του λαθροεποικισμού της πατρίδας στο βωμό του ψευτοανθρωπισμού ενώ ο γείτονας Έλληνας ή «ντόπιος» για εσάς ζητιανεύει στο δρόμο και ασχολείστε με τα δικαιώματα του κάθε λαθρομετανάστη.

ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΣΚΑΡΕΜΕΝΗ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΞΑΝΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ! Απλά την κατασκεύασαν Τρόικα και Υποταγμένοι και την πάσαραν ως μόδα και έκφραση.

ΛΑ.Ο.Σ και Καρατζαφέρης,γιατί η πρώτη οργανωμένη «δράση αγανάκτησης» στο Σύνταγμα των Ελλήνων, έλαβε χώρα στις 14 Σεπτεμβρίου 2000, όταν την ημέρα της ιδρύσεως της Φιλικής Εταιρείας ένα πατριωτικό πρόσωπο και όχι απλά ένα μέτωπο με… προσωπείο, έσπασε επιτελούς το ζυγό της Δικομματικής Αυτοκρατορίας με την προστασία των νέογενίτσαρων της αριστεράς τότε αλλά και της νεογερμανολατρείας σήμερα…

Ένα πατριωτικό πρόσωπο απέναντι στο προσωπείο των τότε υποταγμένων που δεχτήκαν να ακυρώσουν την εκλογική βούληση του Ελληνικού λαού κάνοντας και εξυπηρετώντας τον «Κινέζο» στο εκλογικό αποτέλεσμα του 2000…

Ένα πατριωτικό πρόσωπο, δίχως μάσκα, αυτό του Γιώργου Καρατζαφέρη και του αγνού πατριωτικού λαού που αποτελεί το σώμα του προσώπου έχοντας ως «λαιμό» ενώσεως την πίστη και την αγάπη για την πατρίδα.

Δυστυχώς, κάποιο «μέτωπο» επάνω και μακριά από το σώμα, δίχως καμία σύνδεση με το λαιμό του προσώπου, δηλαδή της πίστης και της αγάπης για την πατρίδα, «λέρωσε» φυγόπονα και μισθοφορικά και το πρόσωπο του Καρατζαφέρη και το αγνό πατριωτικό σώμα του ΛΑ.Ο.Σ όλους εμάς ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΛΑ.Ο.Σ κάνοντας μία «κλοπή» αλλά φεύγοντας τελικά με άδειους τους σάκους στον εντολοδόχο – κλεπταποδόχο της προσβολής της «πολιτικής» τους…

Οπότε μένουνε τελικώς μόνο με αυτό που κουβαλήσανε…λινάτσες!

Στο καλό και ούτε να μας γράφεται γιατί για εσάς θα γράψει η ιστορία του ελληνικού λαού που προτιμά να μπαίνει ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ στο όνειρο της Ελλάδας με πίστη και τιμή παρά να υποχωρεί στον εφιάλτη της καταστροφής σε τιμή κόστους, απιστίας και ξεφτίλας!

Καθαρό πατριωτικό πρόσωπο, ιδεολογικός «λαιμός» ατσάλι και σώμα αγνό, καθαρό, ελληνιστικής ισορροπίας και ορθόδοξου πνεύματος είναι ο ΛΑ.Ο.Σ.

Με προτάσεις και λύσεις για την πατρίδα και όλους τους Ελλήνες έξω από ψευτοδιλήμματα νεοδιχασμού και μονόδρομους στο αδιέξοδο του χάους.

ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΛΑ.Ο.Σ. ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ!

Περιμένω ήδη τις στημένες δημοσκοπήσεις a la carte... Πόσο χαμηλά αυτή τη φορά θα μας δείξετε..

Σίγουρα όμως πάντα πιο ψηλά από εκεί κάτω που έχετε ξεπέσει όλοι εσείς του συστήματος εκφραστές και μισθοφόροι.

Όπως κάποτε οι γενίτσαροι των πασάδων γυρνούσαν στα ελληνικά σκλαβωμένα χωριά και φώναζαν ότι ο Αγάς όλους τους σκότωσε τους αρματολούς…

Μωρέ αμαρτωλοί όλοι της λεοφώρου μισθοφόροι, δεν θα κιοτέψω στον πόλεμο των φημών και της λάσπης γιατί θα δώσω τη μάχη μου στον πόλεμο του ΚΑΘΑΡΟΥ προεκλογικού μου αγώνα πόρτα – πόρτα, Έλληνα – Έλληνα!

ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.

ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΩ ΕΓΩ ΔΕΝ ΥΠΟΚΥΠΤΩ ΣΕ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΤΙΜΙΑ!

ΕΙΜΑΙ ΛΑ.Ο.Σ. ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ!

ΚΑΙ ΣΑΣ ΡΩΤΩ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΡΩΤΑΤΕ... ΕΣΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΙΣΤΕ;

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

πηγή: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • Κυψέλη: Εξαφάνιση ηλικιωμένης - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από την Κυψέλη. Η Ιφιγένεια Τζάμου, 83 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στην Κυψέλη, στην Αθήνα, το πρ...
    Πριν από 9 ώρες
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα