Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

"Όταν το κράτος αδυνατεί να προσφέρει την ασφάλεια στον πολίτη, ο πολίτης θα αντιδράσει": Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1

Για όλα μίλησε ο Γιώργος Καρατζαφέρης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στη μ. Χούκλη. Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ, μίλησε για το φαινόμενο "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ", ζητώντας "συγνώμη εκ μέρους όλου του πολιτικού κόσμου" που απέτυχε να αποκαλύψει στον Ελληνικό Λαό το πραγματικό πρόσωπο της Νεοναζιστικής ομάδας. Ο κ. Καρατζαφέρης, αναφερόμενος στο συμβάν της Παιανίας,
δήλωσε οτι θέτει το κόμμα του στη διάθεση της οικογένειας του φοιτητή, είτε για τη νομική του υπεράσπιση, είτεμε οποιονδήποτε τρόπο χρειαστεί. "Όταν το κράτος αδυνατεί να προσφέρει την ασφάλεια στον πολίτη, ο πολίτης θα αντιδράσει" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ.
Μιλώντας για τις επερχόμενες εκλογές, ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ, χαρακτήρισε εκβιαστικό το δίλημμα "ευρώ ή δραχμή", ενώ τόνισε οτι οι συνέπειες του δεύτερου μνημονίου θα είναι εκατό φορές χειρότερες για τον Ελληνικό Λαό από αυτές του πρώτου. Αναφερόμενος, τέλος, στη στάση που θα κρατήσει ο ΛΑΟΣ στο ενδεχόμενο μιας κυβέρνησης συνεργασίας, ο Γιώργος Καρατζαφέρης είπε οτι σε κάθε περίπτωση η στάση του κόμμτός του, θα εξαρτηθεί από το τι υπαγορεύει το συμφέρον της Ελλάδας.
Ολόκληρη η συνέντευξη του Προέδρου του ΛΑΟΣ στον ΑΝΤ1, ΕΔΩ

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ