Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

«Χρώματα Ελλάδας» 25 - 29 Ιουνίου

Δευτέρα  25/06 : Η Μαρία Σπυριδάκη μας καλωσορίζει στη εκπομπή και τον λόγο παίρνει η Ντανιέλα Αλεξάνδρου, που μας ενημερώνει για.. τα άστρα!  Στην κουζίνα, συνεχίζει ο Chef μας, Πέτρος Καλεβρόσογλου, ο οποίος σήμερα μαγειρεύει ένα ορεκτικό με πουρέ ελιάς, ενώ ύστερα η Λίλα, μας μιλάει για τη μεξικάνικη κουζίνα. Προχωράμε με την ενότητα της υγείας, με την Πελίνα Θεοδοσίου
και τον ειδικό παθολόγο - διαβητολόγο κ. Αντώνη Λέπουρα, μας μιλούν σχετικά με την αντιμετώπιση της υπέρτασης. Συνεχίζουμε με λίγη γυμναστική, αλλά και με μια επίσκεψη μέχρι την Αγία Σοφιά στην Κωνσταντινούπολη. Ακολουθεί ένα ρεπορτάζ για ένα περίεργο ρομπότ, το οποίο φτιάχνεται από ένα.. κουτάκι μπύρας. Συνεχίζουμε με ένα αφιέρωμα στην ερμηνεύτρια Beyonce και ολοκληρώνουμε την εκπομπή με μια συνέντευξη με τον Υπεύθυνο του χώρου κ. Βασίλη Πουλαντζά, ο οποίος μας μιλάει για το όμορφο Κτήμα Γαία.
Τρίτη 26/06 : Η εκπομπή ξεκινάει με την Μαρία Σπυριδάκη. Συνεχίζουμε με την Ντανιέλα Αλεξάνδρου και τις αστρολογικές της προβλέψεις. Στη συνέχεια, ο Chef μας Πέτρος Καλεβρόσογλου, μας φτιάχνει χούμους με καραμελωμένα κρεμμύδια, ενώ η Λίλα μας μιλάει για το μέλι. Στην ενότητα της υγείας, η Πελίνα Θεοδοσίου και ο κ. Γιώργος Τσουκαλαδάκης από την εταιρία Human Potential, μας μιλούν για τη σημασία του κολλαγόνου στην καταπολέμηση της τριχόπτωσης. Στη συνέχεια, μόδα με μαγιώ για το καλοκαίρι του 2012, αλλά και θα γνωρίσουμε το πρώτο ιπτάμενο αυτοκίνητο. Ακολουθεί μια έρευνα σχετικά με το καλύτερο ισοτονικό.. το σοκολατούχο γάλα! Συνεχίζουμε με μια βόλτα μέχρι το παλαιότερο χαμάμ της Αθήνας και κλείνουμε την εκπομπή μας με μια απόδραση μέχρι τα τέσσερα πράσινα νησιά, τις Σποράδες!
Τετάρτη 27/06 : Ξεκινάμε την εκπομπή με την Μαρία Σπυριδάκη και στη συνέχεια, η Ντανιέλα Αλεξάνδρου προχωράει με τις αστρολογικές .. προβλέψεις. Στην κουζίνα αναλαμβάνει ο Chef μας Πέτρος Καλεβρόσογλου, ο οποίος μας φτιάχνει ριζότο vodka πορτοκάλι. Στη συνέχεια, η Λίλα μας δίνει μιλάει για το ξίδι. Συνεχίζουμε με την Πελίνα Θεοδοσίου στην ενότητα της υγείας, που με τον μαιευτήρα – γυναικολόγο κ. Μανώλη Καλαμπόκα, μας μιλούν σχετικά με τις πολυκυστικές ωοθήκες. Προχωράμε με λίγη γυμναστική και ακολουθεί μια βόλτα μέχρι το κατάστημα Fabrica Shoes, για να αγοράσουμε όμορφα καλοκαιρινά παπούτσια. Στη συνέχεια, μια έρευνα για το πόσο μας βλάπτει η πολύωρη παρακολούθηση τηλεόρασης και προχωράμε με ακόμη μια έρευνα για το αν τα tattoo και τα σκουλαρίκια αποτελούν ένδειξη… άγχους! Κλείνουμε την εκπομπή μας με τον κ. Γιώργο Τσουκαλαδάκη από την εταιρία Human Potential, που μας μιλάει για την ενίσχυση της ανδρικής ομορφιάς.. με κολλαγόνο!
Πέμπτη 28/06 : Η εκπομπή ξεκινάει με την Μαρία Σπυριδάκη και συνεχίζουμε με τις τάσεις των άστρων από την Ντανιέλα Αλεξάνδρου. Ακολουθεί ο Chef μας Πέτρος Καλεβρόσογλου στην κουζίνα, που μας φτιάχνει κοτοσαλάτα, αλλά και η Λίλα που μας μιλάει για το τουρσί. Προχωράμε με την Πελίνα Θεοδοσίου στην ενότητα της υγείας, που με τον μαιευτήρα – γυναικολόγο κ. Μανώλη Καλαμπόκα, μας μιλούν για την αντιμετώπιση της υπογονιμότητας. Προχωράμε με τα cine news και συνεχίζουμε με ένα αφιέρωμα στον ινδικό κινηματογράφο. Στη συνέχεια θα δούμε ακόμη λίγη μόδα με μαγιώ 2012 και προχωράμε με μια έρευνα για τα σεξουαλικά προβλήματα των νέων. Κλείνουμε την εκπομπή με μια απόδραση μέχρι τα μαγευτικά Χανιά.
Παρασκευή 29/06 : Ξεκινάμε με την Μαρία Σπυριδάκη προχωράμε με την Ντανιέλα Αλεξάνδρου και τα.. άστρα. Στο πρόγραμμά μας, ακολουθεί ο Chef μας, Πέτρος Καλεβρόσογλου, μαγειρεύοντας γαρίδες σαγανάκι Λήμνου. Στη συνέχεια η Λίλα, που μας μιλάει για τους σπιτικούς ουζομεζέδες. Προχωράμε με την Πελίνα Θεοδοσίου στην ενότητα της υγείας, που με τον μαιευτήρα – γυναικολόγο κ. Μανώλη Καλαμπόκα, μας μιλούν σχετικά με την εμμηνόπαυση. Στη συνέχεια, λίγη γυμναστική και ακολουθεί ένα ρεπορτάζ μόδας, με την επίσκεψή μας στα καταστήματα Lemon, για να διαλέξουμε όμορφα σύνολα. Προχωράμε με ένα ταξίδι μέχρι τη μικρή, αλλά όμορφη Σύμη. Συνεχίζουμε με μια επίσκεψη στο Μουσείο Αφής και ολοκληρώνουμε την εκπομπή με μια συνέντευξη με την κα Μαρία Λουϊζα Βούρου, η οποία μας μιλάει για το πώς μπορούμε να καταπολεμήσουμε την κυτταρίτιδα και με τη χρήση του πόσιμου κολλαγόνου.


Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • SILVER ALERT στη Νέα Ιωνία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από τη Νέα Ιωνία. Η Γεωργία Ίσαρη , 70 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Νέα Ιωνία Αττικής, το πρωί...
    Πριν από 1 ημέρα
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα