Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ: ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑΖΟΥΜΕ ΛΑΓΟΥΣ ΜΕ ΠΕΤΡΑΧΕΙΛΙΑ!

      
"Συνηθίζεται προεκλογικά τα κόμματα να τάζουν «λαγούς με πετραχήλια», για να κερδίσουν την ψήφο και την επιδοκιμασία των πολιτών.

Το έργο το έχουμε δει πολλές φορές και γι’ αυτό ο ελληνικό λαός στη συντριπτική του πλειοψηφία ελάχιστη εμπιστοσύνη δείχνει στα εκλογικά προγράμματα των πολιτικών σχηματισμών.

Στα πλαίσια αυτά, ο ΛΑ.Ο.Σ προτιμά να απευθυνθεί στους πολίτες και να ζητήσει την εμπιστοσύνη τους στη βάση του πραγματικού έργου που παρήγαγε εντός Βουλής,
κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα, έτσι ώστε ο ψηφοφόρος να γνωρίζει τη σοβαρότητα και την αποτελεσματικότητα του κόμματος που επιλέγει να τον εκπροσωπήσει, χωρίς παραπλανήσεις, φρούδες ελπίδες και φτιασιδώματα.
Ας δούμε, λοιπόν, εν είδει σύντομου απανθίσματος, τις επιτυχίες του ΛΑ.Ο.Σ στην προηγούμενη Βουλή:
1.                  Απόσυρση του άρθρου στο νόμο Καστανίδη που μετέτρεπε τη διακίνηση λαθρομεταναστών από κακούργημα σε πλημμέλημα. Έτσι, παρέμεινε κακούργημα με επιβαλλόμενη ποινή την κάθειρξη.
2.                  Άσκηση φοβερής πίεσης στην Κυβέρνηση, μόνο από τον ΛΑ.Ο.Σ, ώστε να μην κοπούν τα Πολυτεκνικά Επιδόματα και να μην καταργηθούν τα ήδη ελάχιστα προνόμια των πολυτέκνων. Έτσι, ανακόψαμε την πτώση του εισοδηματικού πλαφόν που επιχειρήθηκε από την κυβέρνηση, κατοχυρώσαμε την ισόβια τιμητική σύνταξη της πολύτεκνης μητέρας και καταργήθηκε ο νόμος Διαμαντοπούλου που στερούσε από τα παιδιά πολυτέκνων και τριτέκνων την δυνατότητα να σπουδάζουν σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ της αρεσκείας τους.
3.                  Απόσυρση ολόκληρου του νομοσχεδίου Σκανδαλίδη που καταργούσε τον Ελληνικό Οργανισμό Γάλακτος και Κρέατος και αφαιρούσε σημαντικά εργαλεία ανάπτυξης από τον Έλληνα γεωργό και κτηνοτρόφο.
4.                  Απόσυρση της τροπολογίας για την προκλητική προεκλογική χρηματοδότηση των κομμάτων, η οποία μάλιστα είχε και το ακατάσχετο, προκειμένου να μην μπορεί κανείς (τράπεζες, ιδιώτες προμηθευτές) να διεκδικήσει από τα υπερχρεωμένα κόμματα (ΠΑ.ΣΟ.Κ-Ν.Δ) ότι του χρωστάνε.
5.                  Σχετική αυστηροποίηση των αρχικά ελαχιστότατων όρων για χορήγηση ελληνικής ιθαγένειας σε αλλοδαπούς (τα 8 χρόνια έγιναν 12) και δικαίωση από το ΣτΕ για την ένσταση αντισυνταγματικότητας του σχετικού «λαθρο»-νόμου που είχε κατατεθεί από το ΛΑ.Ο.Σ στη Βουλή.
6.                  Μείωση των προστίμων για την τακτοποίηση των αυθαιρέτων.
7.                  Απόσυρση της εγκυκλίου για επιβολή αναδρομικών τελών επί των ημιυπαιθρίων και δημόσια συγγνώμη του αρμόδιου τότε υφυπουργού, κ. Ντόλιου. Χωρίς την άμεση και αποτελεσματική παρέμβαση του ΛΑ.Ο.Σ, η επίμαχη εγκύκλιος θα είχε λάβει ισχύ νόμου και θα επιβάρυνε οικονομικά 450.000 πολίτες!
8.                  Δέσμευση του Υπουργείου Δικαιοσύνης ότι δεν θα προχωρήσει στην αποποινικοποίηση της χρήσης ναρκωτικών ουσιών.
9.                  Απόσυρση του δήθεν αντιρατσιστικού νομοσχεδίου που θα ποινικοποιούσε την έκφραση γνώμης εναντίον του φαινομένου της λαθρομετανάστευσης.
10.              Κατάργηση του περιώνυμου Πανεπιστημιακού Ασύλου, προκειμένου να διαφυλαχθεί η παραγωγή της γνώσης και η ελευθερία της συνείδησης, που με βάρβαρο τρόπο ποδοπατούνται από τους γνωστούς κουκουλοφόρους ή μολοτοφόρους.
Όλα τα παραπάνω αποδεικνύουν στην πράξη ότι ο ΛΑ.Ο.Σ γνωρίζει να μάχεται με επιτυχία εντός Βουλής για την προάσπιση των λαϊκών συμφερόντων και την σφυρηλάτηση της κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης.
Με άλλα λόγια, η παρουσία του ΛΑ.Ο.Σ στην επόμενη Βουλή καθίσταται αναγκαία και επιβεβλημένη, προκειμένου να ακούγεται μια αυθεντικά πατριωτική και φιλολαϊκή φωνή, στα πλαίσια της λογικής, της ορθοφροσύνης, της σοβαρότητας και της ευεργετικής συνέπειας λόγων και έργων.
Σε ώρες κρίσιμες για το έθνος και την πατρίδα, ο ΛΑ.Ο.Σ απέδειξε ότι προτάσσει τα συμφέροντα της χώρας και όχι τον κομματικό πατριωτισμό, με την στείρα και μικρόψυχη κομματική αντιπαράθεση, που αποσκοπεί στην ψηφοθηρία και στον αποπροσανατολισμό των πολιτών από τα πραγματικά προβλήματα.
Ο ΛΑ.Ο.Σ πέτυχε πολλά και θα πετύχει ακόμη περισσότερα, εάν κερδίσει εκ νέου την εμπιστοσύνη των Ελλήνων. Πάντως ο Πρόεδρος και τα στελέχη του μπορούν να δεσμευτούν ότι δεν θα προδώσουν και δεν θα απογοητεύσουν τους Έλληνες, με την αντίληψη ότι η σωτηρία της χώρας θα προέλθει από την στάση, τις προτάσεις και τις συμπεριφορές του πατριωτικού χώρου, που γνωστά κέντρα του εσωτερικού και του εξωτερικού προσπαθούν να χλευάσουν και να απαξιώσουν με την προώθηση ανθελληνικών νεοναζιστικών μορφωμάτων."

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • Κυψέλη: Εξαφάνιση ηλικιωμένης - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από την Κυψέλη. Η Ιφιγένεια Τζάμου, 83 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στην Κυψέλη, στην Αθήνα, το πρ...
    Πριν από 3 ώρες
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα