Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Γιώργος Καρατζαφέρης: Αυτές οι φασιστικές πράξεις δεν εκπροσωπούν κατά καμία έννοια τον πατριωτικό χώρο.

Με αφορμή το πρωινό επεισόδιο χειροδικίας σε τηλεοπτικό στούντιο από τον εκπροσωπο της Χρυσής Αυγής, που παρακολούθησε εμβρόντητη ζωντανά όλη η Ελλάδα, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Μας πήρε 10 χρόνια να δώσουμε αξιοπρέπεια, εκτίμηση και σεβασμό στον πατριωτικό χώρο. Δεν θα επιτρέψουμε στην παρέα του κ. Μιχαλολιάκου, στην κομματική συμμορία του κ. Κασιδιάρη να ευτελίζει αυτό το οποίο χτίσαμε τόσα χρόνια στην εκτίμηση του ελληνικού λαού. Αυτές οι φασιστικές πράξεις δεν εκπροσωπούν κατά καμία έννοια τον πατριωτικό χώρο.
Ζητώ συγγνώμη από τον ελληνικό λαό που με πράξεις και αβαρίες, με ενέργειες και με λάθη του πολιτικού κόσμου, επιτρέψαμε σε αυτό το μόρφωμα να πάρει δύναμη.
Ήρθε η ώρα να φύγουν από την πολιτική ζωή.
Ο φασισμός δεν έχει πέραση στην Ελλάδα».
Εν τω μεταξύ, σε δήλωσή του για το περιστατικό, ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΛΑ.Ο.Σ. Κώστας Πλεύρης, ανέφερε τα εξής:
«Το κόμμα του ΛΑ.Ο.Σ. επί δέκα χρόνια αγωνίσθηκε και επέτυχε να επιβάλη στον εθνικό χώρο την αξιοπρέπεια, το ήθος, τον σεβασμό και την εκτίμησι, που ταιριάζουν σε κάθε πολιτική δράση πολιτισμένων ανθρώπων.Είμεθα αποφασισμένοι να μη επιτρέψουμε τον ευτελισμό, την δυσφήμηση και τον διασυρμό των Ελλήνων Εθνικιστών και Πατριωτών, από τους αλλητοειδείς τραμπούκους.Καλούμε τους αγνούς Έλληνας, που παρεσύρθηκαν και εψήφισαν “Χρυσή Αυγή” να την εγκαταλείψουν και να επιστρέψουν στο ιδεολογικό τους σπίτι, που είναι ο ΛΑ.Ο.Σ».

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ