Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

«Χρώματα Ελλάδας»


11 Ιουνίου - 15 Ιουνίου

Δευτέρα  11/06  : Η Μαρία Σπυριδάκη μας καλωσορίζει στη εκπομπή και τον λόγο παίρνει η Ντανιέλα Αλεξάνδρου, που μας ενημερώνει για.. τα άστρα!  Στην κουζίνα, συνεχίζει ο Chef μας, Πέτρος Καλεβρόσογλου, ο οποίος σήμερα μαγειρεύει μπουκιές κοτόπουλου με κάρυ και μπανάνες, ενώ ύστερα η Λίλα, μας μιλάει για τα πουλερικά. Προχωράμε με την ενότητα της υγείας, με την Πελίνα Θεοδοσίου και τον παιδίατρο κ. Μάριο Ανδρέου, μας μιλούν σχετικά με τους πονοκεφάλους στα παιδιά. Συνεχίζουμε με λίγη γυμναστική, αλλά και μια απόδραση στο Άμπου Ντάμπι. Ακολουθεί ένα ρεπορτάζ για το υπέροχο υποθαλάσσιο σπήλαιο Orda και προχωράμε με μια συνέντευξη και τον κ. Γιώργο Τσουκαλαδάκη από την εταιρία Human Potential σχετικά με το κολλαγόνο. Ολοκληρώνουμε την εκπομπή με προτάσεις μακιγιάζ για …
smokey eyes!



Τρίτη 12/06  : Η εκπομπή ξεκινάει με την Μαρία Σπυριδάκη. Συνεχίζουμε με την Ντανιέλα Αλεξάνδρου και τις αστρολογικές της προβλέψεις. Στη συνέχεια, ο Chef μας Πέτρος Καλεβρόσογλου, μας φτιάχνει ψαροκεφτεδάκια, ενώ η Λίλα μας δίνει τα μυστικά για σπιτικούς ουζομεζέδες. Στην ενότητα της υγείας, η Πελίνα Θεοδοσίου και ο ειδικός παθολόγος – διαβητολόγος κ. Αντώνης Λέπουρας, μας μιλούν για τη σημασία της ρύθμισης του σακχαρώδη διαβήτη. Στη συνέχεια, μαθαίνουμε τα μυστικά του σκόρδου και προχωράμε με μια πρόταση, τη θεατρική παράσταση «Βραδινή Έξοδος» του σκηνοθέτη Θοδωρή Βουρνά. Ακολουθεί μια βραδιά παρουσίασης δύο βιβλίων, αφιερωμένα στην ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά της Λήμνου και κλείνουμε την εκπομπή με μια συνέντευξη και τον κ. Γιώργο Τσουκαλαδάκη από την εταιρία Human Potential, που μας μιλάει για το κολλαγόνο και το πώς βοηθάει στις αρθρώσεις.



Τετάρτη 13/06 : Ξεκινάμε την εκπομπή με την Μαρία Σπυριδάκη και στη συνέχεια, η Ντανιέλα Αλεξάνδρου προχωράει με τις αστρολογικές .. προβλέψεις. Στην κουζίνα αναλαμβάνει ο Chef μας Πέτρος Καλεβρόσογλου, ο οποίος μας φτιάχνει τζατζίκι με καρότο. Στη συνέχεια, η Λίλα μας δίνει μυστικά για το πώς να φτιάξουμε ένα πλατώ αλλαντικών. Συνεχίζουμε με την Πελίνα Θεοδοσίου στην ενότητα της υγείας, που με τον ειδικό παθολόγο – διαβητολόγο κ. Αντώνη Λέπουρα, μας μιλούν σχετικά με τον προδιαβήτη. Προχωράμε με ένα αφιέρωμα στον επαναστάτη Τσε Γκεβάρα. Ακολουθεί ένα ρεπορτάζ μόδας με τη Μαρία να επισκέπτεται τη Μπουτίκ Ορσαλία και να μας προτείνει ιδέες και λύσεις styling. Στη συνέχεια, μαθαίνουμε καποέιρα μέσα από ένα ρεπορτάζ, κατευθείαν από Κρήτη!  Κλείνουμε την εκπομπή μας με τον κ. Γιώργο Τσουκαλαδάκη από την εταιρία Human Potential και μια συζήτηση για τον καλύτερο φίλο της ομορφιάς, το κολλαγόνο.



Πέμπτη 14/06  : Η εκπομπή ξεκινάει με την Μαρία Σπυριδάκη και συνεχίζουμε με τις τάσεις των άστρων από την Ντανιέλα Αλεξάνδρου. Ακολουθεί ο Chef μας Πέτρος Καλεβρόσογλου στην κουζίνα, που μας φτιάχνει ψαρονέφρι πανέ με σαλάτα ρόκας. Ακολουθεί η Λίλα που μας μιλάει για το τουρσί. Προχωράμε με την Πελίνα Θεοδοσίου στην ενότητα της υγείας, που με τον μαιευτήρα γυναικολόγο κ. Γιάννη Σταθόπουλο, μας μιλούν για τα είδη τοκετού. Προχωράμε με τα cine news και συνεχίζουμε με μια ματιά στα ειδικά εφφέ της ταινίας Tron Legacy. Συνεχίζουμε με την ιστορία της ομάδας ποδοσφαίρου Athletic Bilbao και κλείνουμε την εκπομπή με προτάσεις διακόσμησης, για το πώς μπορείτε να φτιάξετε ένα όμορφο κασπώ για τον χώρο σας!



Παρασκευή 15/06  : Ξεκινάμε με την Μαρία Σπυριδάκη προχωράμε με την Ντανιέλα Αλεξάνδρου και τα.. άστρα. Στο πρόγραμμά μας, ακολουθεί ο Chef μας, Πέτρος Καλεβρόσογλου, μαγειρεύοντας συκώτι μόσχου με πουρέ κουνουπίδι. Στη συνέχεια η Λίλα, που μας δίνει όλη τη γλύκα σε ένα κουτάλι. Προχωράμε με την Πελίνα Θεοδοσίου στην ενότητα της υγείας, που με τον μαιευτήρα γυναικολόγο κ. Γιάννη Σταθόπουλο, μας μιλούν σχετικά με το εμβόλιο κατά του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας. Στη συνέχεια, προτάσεις μακιγιάζ σε μωβ αποχρώσεις και ακολουθεί ένα ρεπορτάζ για το πώς το νανούρισμα βοηθάει στο να γίνουν πιο έξυπνα τα μωρά. Προχωράμε με ένα ανδρικό χτένισμα για.. ροκσταρ μαλλιά. Συνεχίζουμε με την ιστορία του σούπερμαν, αλλά και προτάσεις μόδας για το καλοκαίρι 2012. Ολοκληρώνουμε την εκπομπή με μια βόλτα μέχρι τα Ανώγεια της Κρήτης, όπου θα επισκεφτούμε ένα διάσημο εργαστήρι φυσητού γυαλιού.


Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ