Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Στην τελική ευθεία τα μέτρα - Στο στόχαστρο Τρίτεκνοι - Πολύτεκνοι

«Έκλεισε» τη Δευτέρα από το οικονομικό επιτελείο το πακέτο των μέτρων των 11,5 δισ. ευρώ και την τελική «σφραγίδα» αναμένεται να βάλουν οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί, που στηρίζουν την κυβέρνηση.
Αν οι πληροφορίες είναι σωστές, πρόκειται για μια άνευ προηγουμένου επιδρομή στο εισόδημα των πολιτών, που ασφαλώς θα προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις από όλες τις κοινωνικές ομάδες.
Ο εφιάλτης της "εφεδρείας", χτυπάει την πόρτα χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων, ενώ οριστικά καταργούνται τα δώρα Χριστουγέννων, Πάσχα και το επίδομα αδείας στο δημόσιο. Ισχυρό σοκ θα δεχθούν και οι συνταξιούχοι, καθώς οι μειώσεις και οι περικοπές των συντάξεων θα είναι σημαντικές.
Και ενώ η κοινωνία βράζει,
η κυβέρνηση δεν εξαιρεί ούτε το θεσμό της οικογένειας από την πρωτοφανή επιδρομή: Η ισόβια σύνταξη της πολύτεκνης μάνας καταργείται (102 ευρώ το μήνα είναι το ιλιγγιώδες ποσό). Μειώνεται το επίδομα τρίτου παιδιού και ορίζεται όριο το 18ο έτος, ενώ μειώνεται κι άλλο το πολυτεκνικό επίδομα των 44 ευρώ το μήνα! Την ίδια στιγμή, μελετάται η επιδότηση του πρώτου και δεύτερου παιδιού!

Είναι φανερό, οτι η κυβέρνηση Σαμαρά συνεχίζει και θέλει να ολοκληρώσει το έργο της κυβέρνησης Παπανδρέου...
Ο Γιώργος Παπανδρέου, από την πρώτη μέρα που ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας, προέβη σε μια στοχευμένη επίθεση στην Τρίτεκνη οικογένεια. Άρχισε από την πρώτη στιγμή να αποδομεί ένα - ένα τα δημογραφικά μέτρα που είχε λάβει η κυβέρνηση Καραμανλή.
Ο Αντώνης Σαμαράς, υποσχέθηκε με έμφαση προεκλογικά δύο πράγματα: την αποκατάσταση των χαμηλοσυνταξιούχων και των πολυτεκνικών επιδομάτων. Έρχεται τώρα ως πρωθυπουργός και αναιρεί τις δύο μοναδικές υποσχέσεις που είχε δώσει στην ελληνική κοινωνία. Έρχεται να συνεχίσει τη στοχευμένη επίθεση στην Ελληνική οικογένεια, το τελευταίο οχυρό της κοινωνίας μας.

Ο Αντώνης Σαμαράς, έρχεται να εφαρμόσει το προεκλογικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ του 2009!
Θα θυμίσω στον κύριο Σαμαρά, οτι ο Κώστας Καραμανλής ήταν εκείνος που έδωσε υπόσταση στο θεσμό της Τριτεκνίας, αναγνωρίζοντας την προσφορά της Τρίτεκνης οικογένειας στην πατρίδα μας και την αναγκαιότητα στήριξης της μάνας που φέρνει στον κόσμο τρία καινούρια Ελληνάκια, κρατώντας ζωντανή την Ελλάδα. Η φιλοσοφία των μέτρων της κυβέρνησης Καραμανλή ήταν εθνική. Επρόκειτο για μέτρα που ελήφθησαν για να στηρίξουν μια πολιτική δημογραφική στην κατεύθυνση της αντιμετώπισης της γήρανσης του πληθυσμού της χώρας.
Ενώ λοιπόν η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ του Καραμανλή εφάρμοσε μια πολιτική στήριξης της κοινωνίας μας, η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ του Σαμαρά, εφαρμόζει το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ του 2009 που μιλούσε για επανεξέταση από μηδενική βάση των μέτρων για τους Τρίτεκνους και την επιδότηση του πρώτου και δεύτερου παιδιού!
Ό,τι δεν μπόρεσε ή δεν τόλμησε να περάσει ο Γιώργος Παπανδρέου μπροστά στη σθεναρή αντίδραση των Τρίτεκνων, έρχεται να ολοκληρώσει τώρα ο Αντώνης Σαμαράς!
Μετά το "ΖΑΠΠΕΙΟ 1 - 2 - 3", η ΝΕΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μας παρουσιάζει ένα ακόμη έργο: "Η Ελληνική Οικογένεια στο στόχαστρο - η τελική αναμέτρηση"....

δείτε το video από το δελτίο ειδήσεων του Alpha

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ