Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

«Χρώματα Ελλάδας» 24-28/9


 
Δευτέρα  24/09 : Η Μαρία Σπυριδάκη μας καλωσορίζει στη εκπομπή και τον λόγο παίρνει η Ντανιέλα Αλεξάνδρου, που μας ενημερώνει για.. τα άστρα!  Στην κουζίνα, συνεχίζει ο Chef μας, Πέτρος Καλεβρόσογλου, ο οποίος σήμερα μας φτιάχνει ρολάκια κρέπας με τυριά και γαλοπούλα, ενώ ύστερα η Λίλα, μας δίνει συμβουλές για το πώς να οργανώσουμε ένα veranda party! Προχωράμε με την ενότητα της υγείας, με την Πελίνα Θεοδοσίου και ο χειρουργός ουρολόγος κ. Αθανάσιος Ρήγας, μας μιλούν σχετικά με την προστασία του.. προστάτη! Ακολουθούν προτάσεις γυναικείας μόδας για τη σεζόν 2012 -2013 και συνεχίζουμε με μια έρευνα σχετικά με την επιστροφή των παγετώνων στη Γη. Ακολουθεί ένα ρεπορτάζ για το ημερολόγιο των Μάγια και προχωράμε με την ψυχολόγο κα Βίκυ Σίμου, με την οποία μιλάμε για την δυσλεξία. Ολοκληρώνουμε την εκπομπή με το πιο γρήγορο rollercoaster του κόσμου!
Τρίτη 25/09 :  Η εκπομπή ξεκινάει με την Μαρία Σπυριδάκη. Συνεχίζουμε με την Ντανιέλα Αλεξάνδρου και τις αστρολογικές της προβλέψεις. Στη συνέχεια, ο Chef μας Πέτρος Καλεβρόσογλου, μας φτιάχνει γαλλικό τοστ croquet monsieur, ενώ η Λίλα μας μιλάει για τη βρώμη. Στην ενότητα της υγείας, η Πελίνα Θεοδοσίου και ο χειρουργός ουρολόγος κ. Αθανάσιος Ρήγας, μας μιλούν σχετικά με την καλοήθεια του προστάτη. Στη συνέχεια, μια πρόταση χτενίσματος για να φτιάξετε τα μαλλιά σας σαν… καταρράκτη! Προχωράμε με ένα αφιέρωμα στον σπουδαίο ζωγράφο Νικόλαο Γύζη. Συνεχίζουμε με την ιστορία του ήρωα ποπάυ και προχωράμε με λίγη γυμναστική. Στη συνέχεια, γνωρίζουμε τα παλιά επαγγέλματα στο Πολιτιστικό Πάρκο Χρυσαλίδα και κλείνουμε την εκπομπή με μία απόδραση μέχρι το υπέροχο Σάλτσμπουργκ.
Τετάρτη 26/09 :  Ξεκινάμε την εκπομπή με την Μαρία Σπυριδάκη και στη συνέχεια, η Ντανιέλα Αλεξάνδρου προχωράει με τις αστρολογικές .. προβλέψεις. Στην κουζίνα αναλαμβάνει ο Chef μας Πέτρος Καλεβρόσογλου, ο οποίος μας φτιάχνει μους σοκολάτας. Στη συνέχεια, η Λίλα μας μιλάει για τα εργαλεία καθαρισμού ψαριών. Συνεχίζουμε με την Πελίνα Θεοδοσίου στην ενότητα της υγείας, που με τον χειρουργό ουρολόγο κ. Αθανάσιο Ρήγα, μας μιλούν σχετικά με τη ριζική προστατεκτομή με ρομπότ. Προχωράμε με λίγη γυμναστική και ακολουθεί μια συνέντευξη με την προγεννητική ψυχολόγο κα Όλγα Γκουνή, με θέμα την αξία της αυτονομίας.  Στη συνέχεια, προτάσεις μακιγιάζ, όπου θα δούμε πώς χρησιμοποιούμε σωστά ένα έντονο ροζ κραγιόν και κλείνουμε την εκπομπή μας με ένα αφιέρωμα στον κορυφαίο ερμηνευτή Φρανκ Σινάτρα.

Πέμπτη 27/09 :  : Η εκπομπή ξεκινάει με την Μαρία Σπυριδάκη και συνεχίζουμε με τις τάσεις των άστρων από την Ντανιέλα Αλεξάνδρου. Ακολουθεί ο Chef μας Πέτρος Καλεβρόσογλου στην κουζίνα, που μας φτιάχνει σπαγγέτι με λαχανικά και κάρυ, αλλά και η Λίλα μας μιλάει για τα κρητικά προϊόντα στη διατροφή μας.  Προχωράμε με την Πελίνα Θεοδοσίου στην ενότητα της υγείας, που με τον χειρουργό ουρολόγο κ. Αθανάσιο Ρήγα, μας μιλούν για την ενδοουρολογία. Προχωράμε με τα cine news και συνεχίζουμε με ένα ρεπορτάζ για τις ευεργετικές ιδιότητες που έχει το κάρυ. Ακολουθεί ένα ρεπορτάζ για τα δυνατά σκυλιά american staffordshire terrier. Ολοκληρώνουμε την εκπομπή με μια συνέντευξη ψυχής από τον μοναδικό λαϊκό τραγουδιστή Γιώργο Μαργαρίτη.

 

Παρασκευή 28/09 : Ξεκινάμε με την Μαρία Σπυριδάκη προχωράμε με την Ντανιέλα Αλεξάνδρου και τα.. άστρα. Στο πρόγραμμά μας, ακολουθεί ο Chef μας, Πέτρος Καλεβρόσογλου, μαγειρεύοντας κινέζικα noodles με γαρίδες και μπρόκολο. Στη συνέχεια η Λίλα μας μιλάει για τη φασολάδα. Προχωράμε με την Πελίνα Θεοδοσίου στην ενότητα της υγείας, που με τον χειρουργό ουρολόγο κ. Αθανάσιο Ρήγα, μας μιλούν για τη στυτική δυσλειτουργία. Στη συνέχεια, επισκεπτόμαστε τον αρχαιότερο Ελληνικό Ιππικό Όμιλο και μιλάμε με την υπεύθυνη κα Εμμανουέλα Ρέτσου για την ιστορία του. Προχωράμε με τον κτηνίατρο κ. Παναγιώτη Παπαϊωάννου, με τον οποίο μιλάμε για τη δέσμευση και το κατοικίδιο. Συνεχίζουμε με ένα ρεπορτάζ για το αεροδρόμιο της Μαδέιρα, το οποίο βρίσκεται πάνω σε… κολώνες! Προχωράμε με γυναικεία μόδα 2012 - 2013 και ολοκληρώνουμε την εκπομπή με μια συνέντευξη με την υπεύθυνη του Κτήματος Κλεοπάτρα, κα Παυλίνα Γκιναϊδη, για τις δραστηριότητες και την ιστορία του χώρου.

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ