Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Αποδοκιμασίες και μπουκάλια από συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ κατά υπουργών

Αναβρασμός στην Νέα Δημοκρατία με τους συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ του ιδιωτικού τομέα να πολιορκούν επί της ουσίας τα γραφεία του κόμματος και να εκτοξεύουν μέχρι και μπουκάλια με νερό.
Όλα ξεκίνησαν στα γραφεία της λεωφόρου Συγγρού όπου προσερχόμενοι υπουργοί έγιναν δέκτες αποδοκιμασιών.

Αρχικά επιτέθηκαν λεκτικά στους Άδωνη Γεωργιάδη και Ντόρα Μπακογιάννη, λέγοντάς τους:
"Τι ήρθατε να κάνετε εδώ, εσείς ψηφίζατε τα μνημόνια".
Τότε παρενέβη ο Κώστας Τζαβάρας, ο οποίος επιχείρησε πρωτίστως να ηρεμήσει τα πνεύματα. Αυτό όμως απέτυχε και οι συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ φώναζαν πως "εσύ πρέπει να μας ακούσεις, εμείς σε ψηφίσαμε".
Ο έλεγχος χάθηκε λίγα δευτερόλεπτα μετά αφού ο κ. Τζαβάρας, σύμφωνα με πληροφορίες τους ανταπάντησε και τότε κάποιοι πιο θερμόαιμοι εκτόξευσαν εναντίον του υπουργού μπουκάλια με νερό.
Αρκετοί βουλευτές εμφανίζονται να είναι προβληματισμένοι με τις κινήσεις της κυβέρνησης, ενώ ο Π. Ψωμιάδης έκανε λόγο για κοινωνική έκρηξη που βρίσκεται προ των πυλών, ενώ άσκησε και κριτική στην ηγεσία της ΝΔ. Η σημερινή σύναξη είχε σκοπό να υποκαταστήσει την συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας την οποία ζητούν αρκετοί βουλευτές μεταξύ των οποίων οι κ.κ. Γιώργος Βλάχος και Νικήτας Κακλαμάνης και την οποία αρνείται η ηγεσία του κόμματος. 
Στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας βρίσκονται οι υπουργοί Ανάπτυξης και Εργασίας, οι οποίοι κάνουν σκληρή προσπάθεια να ηερεμήσουν τους βουλευτές, προκειμένου να τους εξηγήσουν τα μέτρα που βρίσκονται ακόμα υπό διαπραγμάτευση.
Στη σύσκεψη αυτή βρίσκονται πάνω από 100 βουλευτές και ο γραμματέας του κόμματος και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Μ. Κεφαλογιάννης και Α. Μπούρας.

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ