Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Εκπομπή «Χρώματα Ελλάδας» 15 Οκτωβρίου - 19 Οκτωβρίου


 

 
Δευτέρα  15/10 : Η Μαρία Σπυριδάκη μας καλωσορίζει στη εκπομπή και τον λόγο παίρνει η Ντανιέλα Αλεξάνδρου, που μας ενημερώνει για.. τα άστρα!  Στην κουζίνα, συνεχίζει ο Chef μας, Πέτρος Καλεβρόσογλου, ο οποίος σήμερα μας φτιάχνει φλογέρες φούρνου με ζαμπόν και τυρί, αλλά και η Λίλα που μας μιλάει για το τουρσί. Προχωράμε με την ενότητα της υγείας, με την Πελίνα Θεοδοσίου και η δερματολόγος κα Βάλια Μουσάτου, μας μιλούν σχετικά με τη θεραπεία της ακμής. Ακολουθεί ένα ρεπορτάζ για τις γυναίκες… σύμβολα του στυλ και στη συνέχεια, μια έρευνα για την κιτρινόριζα . Προχωράμε με μια πρόταση χτενίσματος για το πώς να φτιάξουμε έναν κότσο με τη βοήθεια μιας… κάλτσας! Ακολουθεί μια βόλτα μέχρι το υπέροχο Σάλσμπουργκ. Ολοκληρώνουμε την εκπομπή με ένα ρεπορτάζ για τα μυστικά και την ιστορία της… Χαμένης Ατλαντίδας!

 

Τρίτη 16/10 :  Η εκπομπή ξεκινάει με την Μαρία Σπυριδάκη. Συνεχίζουμε με την Ντανιέλα Αλεξάνδρου και τις αστρολογικές της προβλέψεις. Στη συνέχεια, ο Chef μας Πέτρος Καλεβρόσογλου, μας φτιάχνει χούμους με καραμελωμένα κρεμμύδια και η Λίλα μας μιλάει για το μέλι. Στην ενότητα της υγείας, η Πελίνα Θεοδοσίου και ο εκπρόσωπος της Collagen Power κ. Γιώργος Τσουκαλαδάκης, μας μιλούν σχετικά με την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης με κολλαγόνο. Στη συνέχεια, ανδρική μόδα 2012 -2013, αλλά και μια έρευνα σχετικά με το πρώτο ιπτάμενο… αυτοκίνητο! Προχωράμε με ένα ρεπορτάζ σχετικά με το καλύτερο ισοτονικό ποτό, το σοκολατούχο γάλα. Συνεχίζουμε με μια επίσκεψη στο παλαιότερο χαμάμ της Αθήνας και κλείνουμε την εκπομπή με μια απόδραση μέχρι τις καταπράσινες Σποράδες.

 

Τετάρτη 17/10 :  Ξεκινάμε την εκπομπή με την Μαρία Σπυριδάκη και στη συνέχεια, η Ντανιέλα Αλεξάνδρου προχωράει με τις αστρολογικές .. προβλέψεις. Στην κουζίνα αναλαμβάνει ο Chef μας Πέτρος Καλεβρόσογλου, ο οποίος μας φτιάχνει γαρίδες Λήμνου σαγανάκι. Στη συνέχεια, η Λίλα μας δίνει συμβουλές για σπιτικούς ουζομεζέδες. Συνεχίζουμε με την Πελίνα Θεοδοσίου στην ενότητα της υγείας, που με τον μαιευτήρα γυναικολόγο κ. Μανώλη Καλαμπόκα, μας μιλούν σχετικά με την κλιμακτήριο. Προχωράμε με λίγη γυμναστική και ακολουθεί ένα ρεπορτάζ αγοράς, για να γνωρίσουμε τα στυλάτα ρούχα Lemon.  Στη συνέχεια, ένα ταξίδι μέχρι τη Σύμη, αλλά και μια βόλτα μέχρι το Μουσείο Αφής. Κλείνουμε την εκπομπή μας μέσα από το Mokka Café, όπου θα γνωρίσουμε τα μυστικά του καφέ!

 

Πέμπτη 18/10 :  : Η εκπομπή ξεκινάει με την Μαρία Σπυριδάκη και συνεχίζουμε με τις τάσεις των άστρων από την Ντανιέλα Αλεξάνδρου. Ακολουθεί ο Chef μας Πέτρος Καλεβρόσογλου στην κουζίνα, που μας φτιάχνει αλμυρό μωσαϊκό, αλλά και η Λίλα μας μιλάει για τα digestif.  Προχωράμε με την Πελίνα Θεοδοσίου στην ενότητα της υγείας, που με τον χειρουργό ορθοπαιδικό κ. Αθανάσιο Μπαδέκα, μας μιλούν για το πώς μπορεί να μας βοηθήσει το κολλαγόνο στην αντιμετώπιση της αρθρίτιδας. Προχωράμε με τα cine news και συνεχίζουμε με μια βόλτα μέσα στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο! Ακολουθεί μια έρευνα για το ποια είναι τα κατάλληλα φαγητά που θα πρέπει να παίρνουν μαζί τους τα παιδιά στο σχολείο. Συνεχίζουμε με ένα αφιέρωμα στον εφευρέτη που άλλαξε τον κόσμο, τον Τόμας Έντισον και ολοκληρώνουμε την εκπομπή με την ιστορία μιας πολυσυζητημένης χώρας, της Αργεντινής.

 

Παρασκευή 19/10 : Ξεκινάμε με την Μαρία Σπυριδάκη προχωράμε με την Ντανιέλα Αλεξάνδρου και τα.. άστρα. Στο πρόγραμμά μας, ακολουθεί ο Chef μας, Πέτρος Καλεβρόσογλου, που μας φτιάχνει σπασμένο μιλφέιγ με παγωτό, ενώ η Λίλα, μας μιλάει για το πώς μπορούμε να ξεπεράσουμε το hangover. Προχωράμε με την Πελίνα Θεοδοσίου στην ενότητα της υγείας, που με τον χειρουργό ορθοπαιδικό κ. Αθανάσιο Μπαδέκα, μας μιλούν σχετικά με την τενοντίτιδα. Στη συνέχεια, μια πρόταση χτενίσματος με πιασίματα σε καρέ μαλλιά. Ακολουθεί η ψυχολόγος κα Βίκυ Σίμου, με την οποία θα μιλήσουμε για την σημασία της αυτοεκτίμησης, μέσα σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης. Προχωράμε με μια έρευνα για τη σπουδαιότητα του ελαιόλαδου στη διατροφή μας, αλλά και με μια συνέντευξη με τον κ. Στάθη Παναγάκη, με τον οποίο θα μιλήσουμε για την ιππική δεξιοτεχνία, το.. «μπαλέτο της ιππασίας». Ολοκληρώνουμε την εκπομπή μας με μια επίσκεψη μέχρι το Ντουμπάι, για να γνωρίσουμε το εντυπωσιακότερο ενυδρείο του κόσμου!

 

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ