Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Εκπομπή «Χρώματα Ελλάδας» 22 Οκτωβρίου - 26 Οκτωβρίου

Δευτέρα  22/10 : Η Μαρία Σπυριδάκη μας καλωσορίζει στη εκπομπή και τον λόγο παίρνει η Ντανιέλα Αλεξάνδρου, που μας ενημερώνει για.. τα άστρα!  Στην κουζίνα, συνεχίζει ο Chef μας, Πέτρος Καλεβρόσογλου, ο οποίος σήμερα μας φτιάχνει αλμυρή τάρτα, αλλά και η Λίλα που μας μιλάει για τη μαγειρική στη χύτρα. Προχωράμε με την ενότητα της υγείας, με την Πελίνα Θεοδοσίου και ο χειρουργός ορθοπαιδικός κ. Αθανάσιος Μπαδέκας, μας μιλούν σχετικά με την πλατυποδία. Ακολουθεί ένα ρεπορτάζ για τα σκυλάκια American Stafforshire Terrier και στη συνέχεια, γυναικεία μόδα 2012-2013. Προχωράμε και γνωρίζουμε τη δράση της οργάνωσης του Αρκτούρου. Συνεχίζουμε με μια έρευνα σχετικά με την κυριαρχία των γυναικών στα κοινωνικά δίκτυα. Ολοκληρώνουμε την εκπομπή με τον Ιδρυτή του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου, κ. Jean Jacques Lesueur, σχετικά με την ιστορία του πάρκου.

 Τρίτη 23/10 : Η εκπομπή ξεκινάει με την Μαρία Σπυριδάκη. Συνεχίζουμε με την Ντανιέλα Αλεξάνδρου και τις αστρολογικές της προβλέψεις. Στη συνέχεια, ο Chef μας Πέτρος Καλεβρόσογλου, μας φτιάχνει μελιτζανοσαλάτα με γιαούρτι και η Λίλα μας μιλάει για τη μελιτζάνα. Στην ενότητα της υγείας, η Πελίνα Θεοδοσίου και ο χειρουργός ορθοπαιδικός κ. Αθανάσιος Μπαδέκας, μας μιλούν σχετικά με την αντιμετώπιση της οστεοπόρωσης με κολλαγόνο. Στη συνέχεια, ένα ρεπορτάζ για το εμβόλιο κατά του ιού του καλα-αζάρ, αλλά και μια απόδραση μέχρι τη Γαλλική Πολυνησία. Προχωράμε με ένα ρεπορτάζ από την η Πανελλήνια Γιορτή Φέτας, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Ελασσόνα. Συνεχίζουμε με μια συνέντευξη με την πρωταθλήτρια κα Ελένη Μυράτ, η οποία μας μιλάει για την ιππική δεξιοτεχνία και κλείνουμε την εκπομπή με μια έρευνα σχετικά με την θεραπευτική ιππασία.

 Τετάρτη 24/10 : Ξεκινάμε την εκπομπή με την Μαρία Σπυριδάκη και στη συνέχεια, η Ντανιέλα Αλεξάνδρου προχωράει με τις αστρολογικές .. προβλέψεις. Στην κουζίνα αναλαμβάνει ο Chef μας Πέτρος Καλεβρόσογλου, ο οποίος μας φτιάχνει πράσινη σαλάτα με γαλοπούλα. Στη συνέχεια, η Λίλα μας μιλάει για τις σύγχρονες κουζίνες. Συνεχίζουμε με την Πελίνα Θεοδοσίου στην ενότητα της υγείας, που με τον χειρουργό ορθοπαιδικό κ. Αθανάσιο Μπαδέκα, μας μιλούν σχετικά με τις αθλητικές κακώσεις των κάτω άκρων. Προχωράμε με λίγη γυμναστική, αλλά και γνωρίζουμε το νέο free press περιοδικό City Way. Στη συνέχεια, μιλάμε για τα σκυλάκια λαμπραντόρ. Ακολουθεί ένα ρεπορτάζ για το δελφίνι, αλλά και η κα Ιφιγένεια Σκόρδα, εκπαιδεύτρια δελφινιών, η οποία θα μας μιλήσει για τα δελφίνια του Αττικού Πάρκου, αλλά και θα μας δείξει ένα μέρος της εκπαίδευσής τους. Κλείνουμε με ένα αφιέρωμα στο ξεχωριστό σπουργίτι της Ιάβας.

 Πέμπτη 25/10 : Η εκπομπή ξεκινάει με την Μαρία Σπυριδάκη και συνεχίζουμε με τις τάσεις των άστρων από την Ντανιέλα Αλεξάνδρου. Ακολουθεί ο Chef μας Πέτρος Καλεβρόσογλου στην κουζίνα, που μας φτιάχνει πίτσα μαργαρίτα, αλλά και η Λίλα μας μιλάει για την επανάσταση της κουζίνας.  Προχωράμε με την Πελίνα Θεοδοσίου στην ενότητα της υγείας, που με τον χειρουργό ορθοπαιδικό κ. Αθανάσιο Μπαδέκα, μας μιλούν για το τι πρέπει να προσέχουμε όταν φοράμε γόβες στιλέτο. Προχωράμε με τα cine news και συνεχίζουμε με τα παρασκήνια της ταινίας Avatar. Ακολουθεί ένα ταξίδι μέχρι τα εξωτικά νησιά Fiji και συνεχίζουμε με ένα ρεπορτάζ για τα λευκά Terrier West Highland. Ολοκληρώνουμε την εκπομπή με τον εκπρόσωπο της Collagen Power κ. Γιώργο Τσουκαλαδάκη, σε μια συζήτηση για το κολλαγόνο… ως σύμμαχο ζωής!

 Παρασκευή 26/10  : Ξεκινάμε με την Μαρία Σπυριδάκη προχωράμε με την Ντανιέλα Αλεξάνδρου και τα.. άστρα. Στο πρόγραμμά μας, ακολουθεί ο Chef μας, Πέτρος Καλεβρόσογλου, που μας φτιάχνει αυγά στραπατσάδα με πράσα, ενώ η Λίλα, μας μιλάει για το αυγό. Προχωράμε με την Πελίνα Θεοδοσίου στην ενότητα της υγείας, που με τον χειρουργό ορθοπαιδικό κ. Αθανάσιο Μπαδέκα, μας δίνουν το χρονικό ενός διαστρέμματος. Στη συνέχεια, γνωρίζουμε τα σκυλάκια μαλτέζ. Ακολουθεί ένα ταξίδι μέχρι τη γραφική Μάλτα και προχωράμε με μια έρευνα για το πώς μπορούμε να αποκτήσουμε λευκά δόντια με φυσικό τρόπο. Προχωράμε με μια βόλτα μέχρι το κτηνιατρείο του κ. Παναγιώτη Παπαϊωάννου, για να γνωρίσουμε μια σύγχρονη… «Κιβωτό του Νώε». Ολοκληρώνουμε την εκπομπή μας με ένα αφιέρωμα στην ιστορία του αγαπημένου ποντικού των comic, του Μίκυ Μάους!

 

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • SILVER ALERT στη Νέα Ιωνία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από τη Νέα Ιωνία. Η Γεωργία Ίσαρη , 70 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Νέα Ιωνία Αττικής, το πρωί...
    Πριν από 5 ώρες
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα