Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

BEST ROSE WINE, ο Ρόδοινος του Αγροτικού Οινοποιητι κού Συν/σμού Τυρνάβου

Διεθνής Διάκριση για τον Αγροτικό Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Τυρνάβου
Τη μεγάλη διάκριση του καλύτερου οίνου της κατηγορίας του (BEST ROSE WINE) κατέκτησε ο Ρόδοινος του Αγροτικού Οινοποιητι κού Συν/σμού Τυρνάβου σε διαγωνισμό οίνου στα πλαίσια της διεθνούς έκθεσης INTERWINE της πόλης Guangzhou (Καντόνα) της Κίνας .
Η διεθνής έκθεση INTERWINE στην Guangzhou, στην οποία συμμετείχε ο Αγροτικός Οινοποιητικός Συν/σμός Τυρνάβου με περίπτερο,
είναι η μεγαλύτερη έκθεση ποτών στη Νότια Κίνα, μια περιοχή 400 εκ. κατοίκων.
Πρόκειται για έκθεση υψηλού κύρους, που ανήκει απευθείας στο Υπουργείο Εμπορίου της Κίνας και έχει δυνατότητα προώθησης οινικών προϊόντων σε όλη την κινεζική επικράτεια.
Ο διαγωνισμός οίνου στα πλαίσια της έκθεσης αυτής γίνεται με τη συμμετοχή κριτών που είναι σημαντικές προσωπικότητες του χώρου του κρασιού από Κίνα, Χονγκ Κόνγκ, Ταιβάν και Γαλλία.
Ο Ρόδοινος (πρόκειται για ιδιαίτερα αρωματικό ημίγλυκο οίνο από Μοσχάτο Τυρνάβου) κέρδισε κορυφαία θέση στον διαγωνισμό αυτό, αναφέρεται ως το καλύτερο κρασί της έκθεσης στην κατηγορία των ροζέ κρασιών και η θέση αυτή έχει μεγάλο ειδικό βάρος όχι μόνο λόγω του κύρους της έκθεσης αλλά και λόγω του ότι η φετινή INTERWINE 2012 ανακοίνωσε την πρώτη επίσημη συνεργασία της με χώρα, που για τη χρονιά που διανύουμε είναι η Ελλάδα.

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ