Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Δεν θα πουλάει ληγμένα ο ΑΒ

Δεν θα πουλά τρόφιμα μετά την ημερομηνία λήξης τους, λέει η αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος.Η εταιρεία, σε δελτιο τύπου που εξέδωσε με αφορμή τη διάταξη που επιτρέπει την πώληση με μειωμένη τιμή μη ευαλλοίωτων τροφίμων μετά τη λήξη
τους, υποστηρίζει ότι πάγια τακτική της ήταν, και αυτό θα συνεχίσει να κάνει, να διαθέτει τα προϊόντα αυτά με μειωμένη τιμή λίγο πριν από το τέλος της ημερομηνίας λήξης. Αν αυτά δεν πωληθούν, τότε η αλυσίδα τα αποσύρει από τα ράφια.Η «ΑΒ Βασιλόπουλος» κάνει επίσης γνωστό ότι στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης
της εταιρείας προϊόντα από τις αποθήκες της που βρίσκονται κοντά στην ημερομηνία λήξης τους και τα οποία είναι απολύτως κατάλληλα προς βρώση, παρέχονται δωρεάν στην Τράπεζα Τροφίμων (Αθηνών και Θεσσαλονίκης) και διανέμονται σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις. Το δελτίο τύπου της εταιρείας:

Η ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΗΣ

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, πιστή εδώ και 73 χρόνια στη δέσμευσή της να εξασφαλίζει για τους Έλληνες καταναλωτές τρόφιμα κορυφαίας ποιότητας και ασφάλειας, διατηρεί σταθερή την πολιτική της για τη διάθεση τροφίμων που πλησιάζουν την ημερομηνία λήξης τους, παρά την επικείμενη αλλαγή των κανόνων ΔΙΕΠΠΥ. Σε καμία περίπτωση δεν διαθέτει προς πώληση προϊόντα που έχουν ξεπεράσει την αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης τους.
Κατά την πάγια και αδιαπραγμάτευτη πολιτική της ΑΒ Βασιλόπουλος τα τρόφιμα που πωλούνται στα καταστήματά της, ανταποκρίνονται τόσο στους αυστηρούς ελέγχους που εφαρμόζει, όσο και στις αυστηρές προδιαγραφές που έχουν τεθεί από την ελληνική νομοθεσία.
Ειδικά για τα τρόφιμα τα οποία βρίσκονται κοντά στην ημερομηνία λήξης τους, η ΑΒ Βασιλόπουλος διαθέτει και εφαρμόζει, ήδη ένα πλήρες πρόγραμμα διαχείρισής τους. Τα προϊόντα αυτά πωλούνται με μειωμένη τιμή και ειδική σήμανση και στην περίπτωση που δεν διατεθούν, αποσύρονται ΠΡΙΝ παρέλθει η ημερομηνία λήξης.
Επιπλέον, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας, προϊόντα από τις αποθήκες της, που βρίσκονται κοντά στην ημερομηνία λήξης τους και τα οποία είναι απολύτως κατάλληλα προς βρώση, παρέχονται δωρεάν στην Τράπεζα Τροφίμων (Αθηνών και Θεσσαλονίκης) και διανέμονται σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις.
Πάντα με υπευθυνότητα προς τον Έλληνα καταναλωτή και συνέπεια στη φιλοσοφία της, η ΑΒ Βασιλόπουλος εγγυάται τη διάθεση μόνο των καλύτερων και ποιοτικότερων προϊόντων σε όλα τα καταστήματα του δικτύου της .

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • Βρέθηκε σώα η 83χρονη - Η περιπέτεια της κας Ιφιγένειας Τζάμου έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Συγκεκριμένα, η Ιφιγένεια Τζάμ...
    Πριν από 1 ώρα
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα