Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

«Δεν αλλάζει το καθεστώς για τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας»

Μηταράκης: Μελετάται νέα παράταση

Διέψευσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νότης Μηταράκης τις πληροφορίες ότι μελετάται η άρση της απαγόρευσης πλειστηριασμών ακόμη και σε περιπτώσεις πρώτης κατοικίας.

Σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, ο κ. Μηταράκης είπε ότι η κυβέρνηση προσανατολίζεται στην παράταση της αναστολής πλειστηριασμών και δεν υπάρχει πρόθεση αλλαγής του υπάρχοντος καθεστώτος.

Όπως τόνισε, προτεραιότητα είναι η κοινωνική ευαισθησία και «όπου είναι δυνατόν να δίνονται ελαφρύνσεις στον κόσμο».

Είχε προηγηθεί η δήλωση του βουλευτή της ΝΔ Μάκη Βορίδη υπέρ των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας για την αποπληρωμή των δανείων προς τις τράπεζες.

Οι πλειστηριασμοί ακινήτων από τις τράπεζες για ποσά οφειλών έως 200.000 ευρώ απαγορεύονται μέχρι το τέλος του 2012 αλλά η τρόικα δε θέλει να δοθεί νέα παράταση.

πηγή: NEWSBEAST

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • Βρέθηκε σώος ο 58χρονος - Η περιπέτεια του κ.Manci Foti έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο 58χρονος, βρίσκεται πλέον κοντά στα ο...
    Πριν από 6 ώρες
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα