Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

«Χρώματα Ελλάδας» 19 Νοεμβρίου - 23 Νοεμβρίου


Δευτέρα  19/11  : Η Μαρία Σπυριδάκη μας καλωσορίζει στη εκπομπή και τον λόγο παίρνει η Ντανιέλα Αλεξάνδρου, που μας ενημερώνει για.. τα άστρα!  Στην κουζίνα, συνεχίζει ο Chef μας, Πέτρος Καλεβρόσογλου, ο οποίος σήμερα μας φτιάχνει ρυζόγαλο, ενώ η Λίλα μας μιλάει για τα φαγώσιμα.. καλλυντικά. Προχωράμε με την ενότητα της υγείας, με την Πελίνα Θεοδοσίου και τον κλινικό διαιτολόγο - διατροφολόγο κ. Λάμπρο Μελίστα, οι οποίοι μας μιλούν σχετικά με την…
διατροφογεννετική, το DNA και τη διατροφή μας! Ακολουθεί ένα αφιέρωμα στην ιστορία του τάνγκο  και στη συνέχεια, γυναικεία μόδα 2012-2013. Προχωράμε με ένα ρεπορτάζ για την ανακάλυψη από τη ΝΑΣΑ ακόμη 11 νέων πλανητικών συστημάτων. Συνεχίζουμε με λίγη γυμναστική και ολοκληρώνουμε την εκπομπή μας με το απόλυτο θηλυκό χτένισμα, το σινιόν και πώς θα το φτιάξουμε.

Τρίτη 20/11  : Η εκπομπή ξεκινάει με την Μαρία Σπυριδάκη. Συνεχίζουμε με την Ντανιέλα Αλεξάνδρου και τις αστρολογικές της προβλέψεις. Στη συνέχεια, ο Chef μας Πέτρος Καλεβρόσογλου, μας φτιάχνει μανιτάρια γεμιστά με σπανάκι και κασέρι και η Λίλα μας μιλάει για τα μανιτάρια. Στην ενότητα της υγείας, η Πελίνα Θεοδοσίου και ο χειρουργός ορθοπαιδικός κ. Αθανάσιος Μπαδέκας, μας μιλούν για την αρθροπλαστική ισχύου. Στη συνέχεια, ένα ρεπορτάζ για την ιστορία του τηλέφωνου, μέσα από το Μουσείο του ΟΤΕ. Προχωράμε με μια βόλτα μέχρι το Λαογραφικό Μουσείο Αμαρουσίου, αλλά και γνωρίζουμε την ιστορία του.. μπλου τζιν! Ακολουθεί μια απόδραση μέχρι τα όμορφα Κύθηρα και ολοκληρώνουμε την εκπομπή με ένα αφιέρωμα στην εξέλιξη της γυναικείας παρουσίας μέσα στους αιώνες.

Τετάρτη 21/11 : Ξεκινάμε την εκπομπή με την Μαρία Σπυριδάκη και στη συνέχεια, η Ντανιέλα Αλεξάνδρου προχωράει με τις αστρολογικές .. προβλέψεις. Στην κουζίνα αναλαμβάνει ο Chef μας Πέτρος Καλεβρόσογλου, ο οποίος μας φτιάχνει μπουκιές κοτόπουλου με κάρυ και μπανάνες. Συνεχίζουμε με την Πελίνα Θεοδοσίου στην ενότητα της υγείας, που με τον κλινικό διαιτολόγο - διατροφολόγο κ. Λάμπρο Μελίστα, μας μιλούν σχετικά με τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στη διατροφή μας. Προχωράμε με λίγη γυμναστική, αλλά και γνωρίζουμε την ιστορία του ρεμπέτικου τραγουδιού. Στη συνέχεια ένα αφιέρωμα στον Κάρολο Κουν και κλείνουμε την εκπομπή με μια επίσκεψη στο Μουσείο Νίκου Καζαντζάκη στην Κρήτη.

Πέμπτη 22/11 : Η εκπομπή ξεκινάει με την Μαρία Σπυριδάκη και συνεχίζουμε με τις τάσεις των άστρων από την Ντανιέλα Αλεξάνδρου. Ακολουθεί ο Chef μας Πέτρος Καλεβρόσογλου στην κουζίνα, που μας φτιάχνει βελουτέ πρασόσουπα με φινόκιο. Προχωράμε με την Πελίνα Θεοδοσίου στην ενότητα της υγείας, που με τον χειρουργό ορθοπαιδικό κ. Αθανάσιο Μπαδέκα, μας μιλούν για την αρθροπλαστική στον αστράγαλο. Προχωράμε με τα cine news και συνεχίζουμε με ένα αφιέρωμα στη θρυλική ταινία θρίλερ «Ψυχώ». Ακολουθεί ένα αφιέρωμα στον μεγάλο Έλληνα σκηνοθέτη Θόδωρο Αγγελόπουλο. Συνεχίζουμε με τον ηθοποιό Νίκο Ορφανό σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και ολοκληρώνουμε την εκπομπή με ένα αφιέρωμα στον σπουδαίο ηθοποιό του Hollywood, Άντονι Χόπκινς.

Παρασκευή 23/11 : Ξεκινάμε με την Μαρία Σπυριδάκη προχωράμε με την Ντανιέλα Αλεξάνδρου και τα.. άστρα. Στο πρόγραμμά μας, ακολουθεί ο Chef μας, Πέτρος Καλεβρόσογλου, που μας φτιάχνει χούμους με καραμελωμένα κρεμμύδια, ενώ η Λίλα, μας μιλάει για τα λειτουργικά τρόφιμα στη διατροφή μας. Προχωράμε με την Πελίνα Θεοδοσίου στην ενότητα της υγείας, που με τον ειδικό παθολόγο - διαβητολόγο κ. Αντώνη Λέπουρα, μας μιλούν για την υπέρταση. Στη συνέχεια ένα αφιέρωμα στη γυναικεία μόδα των ΄60s  και ακολουθεί η ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου. Προχωράμε και μαθαίνουμε για το breakdance, έναν χορό που ήρθε για να μείνει και ολοκληρώνουμε την εκπομπή μας με ένα αφιέρωμα στην… μυστηριώδη συγγραφέα, Αγκάθα Κρίστι!

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • SILVER ALERT στη Νέα Ιωνία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από τη Νέα Ιωνία. Η Γεωργία Ίσαρη , 70 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Νέα Ιωνία Αττικής, το πρωί...
    Πριν από 17 ώρες
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα