Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

ΛΗΞΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΣΤΙΣ 30/11/2012

ΟΙ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΓΑ,ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΑΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.
ΛΗΞΗ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ 30/11/2012
Κάθε χρόνο, υποχρεωτικά, θα καταγράφοντα δια της φυσικής τους παρουσίας οι Τρίτεκνοι, δικαιούχοι επιδομάτων του ΟΓΑ, σύμφωνα με εγκύκλιο που δημοσιεύθηκε την 26/9/2012.


Στην εγκύκλιο, ο Διοικητής του Οργανισμού επισημαίνει οτι οι δικαιούχοι επιδομάτων Τρίτεκνοι, υποχρεούνται να απογραφούν δια της φυσικής τους παρουσίας από 01/10/2012 μέχρι 30/11/2012 ενώ παράλληλα θα γίνει και επικαιροποίηση των ΑΦΜ και ΑΜΚΑ των δικαιούχων.
Τονίζεται δε στη συγκεκριμένη εγκύκλιο ότι AN MEXΡΙ 30/11/2012 οι δικαιούχοι οικογενειακών επιδομάτων δεν έχουν καταγραφεί στις Τράπεζες ή τα ΕΛΤΑ ή κατά περίπτωση στον Ανταποκριτή του ΟΓΑ, και δεν έχουν δηλώσει το σωστό ΑΜΚΑ και ΑΦΜ τους στον Ανταποκριτή του ΟΓΑ, ΤΌΤΕ από το μήνα Ιανουάριο του 2013 θα ανασταλεί η καταβολή του επιδόματός τους.
Η καταγραφή φυσικής παρουσίας είναι υποχρεωτική και θα επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο.
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΕΔΩ

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • Βρέθηκε σώος ο 58χρονος - Η περιπέτεια του κ.Manci Foti έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο 58χρονος, βρίσκεται πλέον κοντά στα ο...
    Πριν από 15 ώρες
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα