Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Έντονες διεργασίες στην ΝΔ για συσπείρωση γύρω από τον Καραμανλή

Έντονες διεργασίες στην ΝΔ για συσπείρωση γύρω από τον Καραμανλή

Το νέο πακέτο μέτρων, όλα δείχνουν πως θα περάσει έστω και οριακά, ακόμα και με όλες τις πιθανές απώλειες, αλλά και με μία εφεδρεία της ΔΗΜΑΡ να λειτουργεί ως «άμυνα» στην περίπτωση που υπάρξουν εκπλήξεις και σπεύσουν να σώσουν την κυβέρνηση.

Παρόλα αυτά το «πουλόβερ» θα έχει αρχίσει να ξηλώνεται, καθώς ακόμα και αν πάρει το «φιλί της ζωής» ο Αντώνης Σαμαράς, η κυβέρνησή του με το που θα αρχίσουν να εφαρμόζονται τα μέτρα αυτά και με το που θα ληφθούν νέα μέτρα με το νέο έτος, κάθε ημέρα που θα περνά θα τον φέρνει πιο κοντά στο οριστικό του τέλος, όπως ήδη έχουν προβλέψει και πολλές πολιτικές εφημερίδες του εξωτερικού.

Πολλά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, που «βλέπουν» μπροστά από τις εξελίξεις προσπαθούν να πείσουν τον Κ. Καραμανλή να αναλάβει δράση και να είναι εκείνος που θα ξαναενώσει το κεντροδεξιό χώρο, ώστε να μην «παραδοθεί» η χώρα στον ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, βουλευτές που βρίσκονται κοντά στον Κ. Καραμανλή γνωρίζουν ότι είναι ενοχλημένος ειδικά για τις περικοπές σε Στρατό και Σώματα Ασφαλείας, ενώ ακόμα δεν έχει κάνει ο ίδιος επίσημη και ανοιχτή παρέμβαση στήριξης στις νέες κυβερνητικές επιλογές, κάτι που αναμένεται να γίνει από την Συγγρού, αλλά δεν είναι καθόλου απίθανό το να μη δουν τελικά στη ΝΔ αυτή την δήλωση στήριξης …να ακούγεται από τα χείλη του πρώην Πρωθυπουργού…

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ