Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Η ΚΥΡΙΑ ΣΟΥΛΑ!

Η ιδιοκτήτρια οίκων ανοχής στη Λάρισα κυρία Χρυσούλα Αλευρίδου έδωσε χρήματα σε σύλλογο γονέων και κηδεμόνων δημοτικού σχολείου που είχε ανάγκη για τα λειτουργικά του έξοδα.

 
Μετά την ομάδα ποδοσφαίρου Βουκεφάλας η κυρία Σούλα έγινε χορηγός και σε δημοτικό σχολείο στην Πάτρα. Η ιδιοκτήτρια οίκων ανοχής στη Λάρισα κυρία Χρυσούλα Αλευρίδου έδωσε χρήματα σε σύλλογο γονέων και κηδεμόνων δημοτικού σχολείου που είχε ανάγκη για τα λειτουργικά του έξοδα.

«Θα είμαι πάντα δίπλα στα παιδιά και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το σχολείο για όσο μπορώ» είπε η ιδιοκτήτρια του Οίκου Εποχής στη Λάρισα, η οποία πριν από μερικούς μήνες έγινε χορηγός και στην τοπική ομάδα ποδοσφαίρου της θεσσαλικής πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ποσό της χορηγίας ανέρχεται στις περίπου 3.000 ευρώ και με αυτά τα χρήματα τα μέλη του συλλόγου θα αγοράσουν ένα φωτοτυπικό μηχάνημα και μια βιβλιοθήκη. Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ανέφερε ότι είχαν γίνει κρούσεις σε φορείς της Πάτρας προκειμένου να βοηθήσουν, αλλά το αίτημά τους δεν εισακούστηκε.

«Πάντα θα βοηθώ ανθρώπους. Πρέπει σε αυτές τις δύσκολες εποχές όσοι έχουν και μπορούν να δίνουν» είπε η κυρία Σούλα η οποία έχει βοηθήσει και άλλα παιδιά και σχολεία στη Λάρισα.


πηγή: ProtoThema.gr

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ