Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Έκλεψαν 80 κιλά τυρί από τους Πολύτεκνους Ροδόπης!


Έκλεψαν 80 κιλά τυρί από τα δωρεάν τρόφιμα που προορίζονταν για πολύτεκνες οικογένειες της Π.Ε. Ροδόπης και τα οποία προέρχονται από πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για δωρεάν διάθεση τροφίμων σε άπορους πολίτες.

Οι δράστες, όπως επισημαίνουν μέλη του Συλλόγου Πολυτέκνων Ροδόπης, εκμεταλλευόμενοι τον "πανικό" που επικρατούσε κατά τη διάρκεια της διάθεσης των τροφίμων στους δικαιούχους έκλεψαν το τυρί.
Το περιστατικό έγινε άμεσα αντιληπτό από τους υπευθύνους οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία, η οποία με τη σειρά της διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών καθώς και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η κλοπή.

Πηγή: thrakitoday.com

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • SILVER ALERT στη Νέα Ιωνία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από τη Νέα Ιωνία. Η Γεωργία Ίσαρη , 70 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Νέα Ιωνία Αττικής, το πρωί...
    Πριν από 1 ημέρα
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα