Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Φέτος τα Χριστούγεννα, ψωνίζουμε ΕΛΛΗΝΙΚΑ! Χριστουγεννιάτικο Παζάρι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Υπαιθρίων Αγορών


 
Μεγάλο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Υπαιθρίων Αγορών Κρατών Μελών Ε.Ε. σε συνεργασία με το  Δήμο Σπάτων- Αρτέμιδος.
Το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι λειτουργεί από την 15/12/2012, στην Αττική οδό, στην έξοδο Σπάτων προς Αρτέμιδα πάνω στον κεντρικό κόμβο, από τις 10.00 π.μ. έως τις 10.00μ.μ.
Ανοιχτά κάθε μέρα, και τις Αργίες.
Επιπλέον, το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας αποφάσισε αυτά τα Χριστούγεννα, το παζάρι να έχει και το χαρακτήρα της αλληλεγγύης, αφού σε ειδικό κουμπαρά θα συγκεντρωθούν χρήματα για τη ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, τη μοναδική Οργάνωση στην Ελλάδα που αναπτύσσει προγράματα και δράσεις αλληλεγγύης και βοήθειας για τους ηλικιωμένους συνανθρώπους μας, αντικαθιστώντας σε πολλές περιπτώσεις και τον ίδια την κρατική φροντίδα.
Στο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Υπαιθρίων Αγορών Κρατών Μελών Ε.Ε. θα βρείτε τα πάντα για το παιδί, τον άντρα, την γυναίκα, το σπίτι, παραδοσιακά ζαχαρώδη και χίλια άλλα είδη.
Οι μικροί μας φίλοι μπορούν να διασκεδάσουν στο Λούνα-Παρκ και το Καρουσέλ που λειτουργούν στο χώρο!

Σίγουρα αξίζει να επισκεφθούμε όλοι το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι της  Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Υπαιθρίων Αγορών Κρατών Μελών Ε.Ε. 
Ας κάνουμε φέτος τις Χριστουγεννιάτικες αγορές μας από ελληνικές μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις! Ας βοηθήσουμε τον τόπο μας!
Καλές γιορτές!

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • SILVER ALERT στη Νέα Ιωνία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από τη Νέα Ιωνία. Η Γεωργία Ίσαρη , 70 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Νέα Ιωνία Αττικής, το πρωί...
    Πριν από 1 ημέρα
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα