Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Παιχνίδια για παιδιά απόρων Τρίτεκνων συγκεντρώνουν οι Τρίτεκνοι της Αττικής

Παιχνίδια για παιδιά όλων των ηλικιών από αυτοκινητάκια, τραινάκια, κούκλες, μπάλες,παιχνίδια γνώσεων, επιτραπέζια, παιχνίδια κατασκευών, ηλεκτρονικά,συναρμολογούμενα και ότι άλλο σκεφτεί ο καθένας, τα οποία βρίσκονται σε καλή κατάσταση, έτσι ώστε να μπορεί ένα άλλο παιδί να παίξει μαζί τους, συγκενντρώνουν οι Τρίτεκνοι της Αττικής.
Ο Σύλλογος Τριτέκνων Περιφέρειας Αττικής, καλεί τα μέλη του να δωρίσουν μεταχειρισμένα παιχνίδια σε καλή κατάσταση, ωστε να μοιραστούν σε παιδιά απόρων Τριτέκνων οικογενειών.

" Οργανωθείτε και ελάτε μαζί με φίλους, συγγενείς, μικρούς και μεγάλους .
Τα παιχνίδια που θα προσφέρετε μπορεί να είναι καινούργια ή μεταχειρμένα σε καλή κατάσταση, έτοιμα για χρήση και πολύ παιχνίδι.
Το υλικό το οποίο θα συγκεντρωθεί στο γραφείο της Σαπφούς21, Καλλιθέα, από Δευτέρα 10/12/2012 μέχρι και την Παρασκευή 14/12/2012, και ώρες 6.00μμ – 9.00μμ, θα δοθεί σε εκδήλωση με Χριστουγεννιάτικα happenings το Σάββατο 22/12/2012, στα παιδιά απόρων τρίτεκνων οικογενειών μελών του Συλλόγου.
Αυτά τα Χριστούγεννα ας γίνουμε κι ΕΜΕΙΣ Αη –Βασίληδες για δεκάδες παιδιά.."
καταλήγει η ανακοίνωση του Συλλόγου.

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • SILVER ALERT στη Νέα Ιωνία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από τη Νέα Ιωνία. Η Γεωργία Ίσαρη , 70 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Νέα Ιωνία Αττικής, το πρωί...
    Πριν από 22 ώρες
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα