Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΑΤΤΙΚΗΣ: ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΔΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ!

 Από το ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ (ΝΟΜΟΥ) ΑΤΤΙΚΗΣ ανακοινώθηκαν τα εξής:

ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ!

 
Ο Σύλλογος Τριτέκνων Περιφέρειας(Νομού) Αττικής έχει έλθει σε επαφή με έγκριτους δικηγόρους προκειμένου να ενημερωθεί και να προχωρήσει στην Μαζική Αγωγή.
Αυτή η κίνηση χρειάζεται ΦΥΣΙΚΑ μέλη, ο Σύλλογος βοηθά. Δηλαδή χρειάζεται η ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ συμμετοχή όλων. Γι΄ αυτό ενημερώνουμε ότι όσοι ενδιαφέρονται, χρειάζεται να κάνουν κίνηση και να το δηλώσουν εγγράφως στο Σύλλογο.
Συγκεντρώθηκαν ήδη αρκετοί τρίτεκνοι για την αγωγή για την διακοπή η περικοπή του επιδόματος τριτέκνων.
Όσοι μας έχουν στείλει τα στοιχεία τους μέσω email, θα ειδοποιηθούν με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους, προκειμένου να παρευρεθούν στην συνάντηση με τον δικηγόρο που θα γίνει μέσα σ΄ αυτήν την εβδομάδα. Στην συνάντηση μετά την ενημέρωση θα υπογράψουν τις Εξουσιοδοτήσεις προς τον δικηγόρο για να κατατεθεί η αγωγή άμεσα. Θα φέρουν δηλαδή μαζί τους στη συνάντηση και όποια έγγραφα τους ζητάμε στο γραπτό μήνυμα.Και την κάρτα μέλους του Συλλόγου μας.
 
ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ!

Περιμένουμε τα στοιχεία όσων αποφασίζουν να συμμετέχουν στην Μαζική Αγωγή το συντομότερο, στο email: triteknoiattikis@yahoo.gr
Γράφοντας πλήρες το ονοματεπώνυμο πχ Παπαδοπούλου Μαρία του Ιωάννη, διεύθυνση κατοικίας, τηλέφωνο επικοινωνίας σταθερό και κινητό απαραίτητα. Για τους Τρίτεκνους Περιφέρειας Αττικής χρειάζεται να είναι μέλη του Συλλόγου μας.
Για τους Τρίτεκνους από την Υπόλοιπη Ελλάδα, μπορούν απλά να στέλνουν τα στοιχεία τους. Ύστερα από τα αιτήματα που έλαβε ο Σύλλογος μας με δεδομένο ότι ΔΕΝ έχουν όλες οι Περιφέρειες Ενεργούς Συλλόγους Τριτέκνων. Οι τρίτεκνοι από την υπόλοιπη ελλάδα θα λάβουν οδηγίες στο email, πως θα αποστείλουν άμεσα με κούριερ, και ποια έγγραφα, προκειμένου να συμμετέχουν στην Μαζική Αγωγή για την διακοπή του επιδόματος Τρίτεκνων.

ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥ ΤΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ. ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΓΩΓΗ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ.

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ