Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Εκδήλωση ανθρωπιάς από τους Τριτέκνους της Αττικής. Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε άπορους Τριτέκνους


Οι Τρίτεκνοι της Αττικής, για ακόμη μία φορά, δίνουν το παράδειγμα της ανιδιοτελούς προσφοράς και αλληλεγγύης στο συνάνθρωπο. 
O Σύλλογος Τριτέκνων Περιφέρειας Αττικής  θα διανείμει ΕΚΤΑΚΤΩΣ πριν τα Χριστούγεννα είδη πρώτης ανάγκης που συγκέντρωσε από προσφορές μελών του, και από εταιρείες χορηγών, σε οικογένειες μέλη του Συλλόγου, που έχουν ανάγκη.
Στη σχετική ανακοίνωσή του, ο Σύλλογος της Αττικής αναφέρει μεταξύ άλλων:
 

"Όσες Τρίτεκνες οικογένειες μέλη του Συλλόγου μας αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα παρακαλούνται ας το δηλώσουν άμεσα στο Σύλλογο για την ΕΚΤΑΚΤΗ διανομή τροφίμων πριν τα Χριστούγεννα, προσκομίζοντας φωτοτυπία του Εκκαθαριστικού Εφορίας 2012 μέχρι 15.000 ευρώ, καθώς και φωτοτυπία των καρτών Ανεργίας του ΟΑΕΔ και για τους δύο γονείς για το 2012, καθώς και αριθμό κινητού άμεσης επικοινωνίας.
Επίσης αν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη ανάγκη ας το σημειώσουν, παράδειγμα: έλλειψη γάλατος μωρού μέχρι6 μηνών, η έλλειψη πάνας, κλπ.
Τα δικαιολογητικά για την έκτακτη διανομήμπορούν να τα παραδίδουν στους ανταποκριτές του Συλλόγου μέχρι και 18/12/2012, η να τα αποστείλουν στο φαξ 210 9570649, μέχρι 18/12/2012."

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ