Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Θεοκλήτη Μεσουρίδου: Οι Τρίτεκνοι θα συνεχίσουν μαζικά και δυναμικά, μέχρι τη δικαίωση!

Στο KONTRA NEWS του Σωτήρη Ξενάκη, στο ΚONTRA CHANNEL, ήταν καλεσμένη την Κυριακή 2/12/2012 η Πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Περιφέρειας Αττικής κα Θεοκλήτη Μεσουρίδου.
Η κα Μεσουρίδου αναφέρθηκε στο ανύπαρκτο πλέον επίδομα των τριτέκνων, στην κατάργηση του επιδόματος γέννας, στο φορολογικό αλλά και στην προσφυγή που ετοιμάζει ο σύλλογος στα δικαστήρια για το επίδομα τριτέκνων αλλά και για το αφορολόγητο.
"Με τον πρόσφατα ψηφισθέντα νόμο στη Βουλή το 50% των Τρίτεκνων οικογενειών χάνουν το επίδομα των παιδιών.
Επιδίωξη μας είναι η επαναφορά του αφορολόγητου ορίου στα 23.500 για τις τρίτεκνες οικογένειες, καθώς και η κατάργηση της αναδρομικότητας για το αφορολόγητο του 2012.

Οι Τρίτεκνοι θα συνεχίσουν Δυναμικά και Μαζικά μέχρι την τελική δικαίωση των αιτημάτων τους!", τόνισε η Πρόεδρος των Τριτέκνων.

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • SILVER ALERT στη Νέα Ιωνία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από τη Νέα Ιωνία. Η Γεωργία Ίσαρη , 70 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Νέα Ιωνία Αττικής, το πρωί...
    Πριν από 16 ώρες
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα