Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΑΤΤΙΚΗΣ: Τα παιδιά δεν «τιμολογούνται» κύριοι της Κυβέρνησης! Τα Εθνικά Ζητήματα δε λύνονται με κομπιουτεράκια χαρτογιακάδων!


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
 
ΨΗΦΙΣΜΑ
 
   Την ώρα που η πατρίδα μας βρίσκεται σε μια κρισιμότατη καμπή στη νεότερη ιστορία της, την ώρα που ο λαός μας αισθάνεται οτι το τελευταίο οχυρό στήριξης της ελληνικής κοινωνίας είναι η οικογένεια, αυτή ακριβώς την ώρα ο Πρωθυπουργός και η Κυβέρνηση της Ελλάδας επιλέγουν για να επιτεθούν στην Ελληνική Οικογένεια.

  Η επιβολή των εξαιρετικά χαμηλών εισοδηματικών κριτηρίων στην απονομή του  πολυτεκνικού  επιδόματος, και η κατάργηση του επιδόματος τρίτου παιδιού, είναι το τελευταίο, μέχρι στιγμής, μιας σειράς μέτρων αφαίρεσης δικαιωμάτων από τις πολυμελείς οικογένειες με τρία παιδιά, τα τελευταία τρία χρόνια.
  Και τώρα, με το φορολογικό νομοσχέδιο, έρχεται να επιβληθεί φόρος στα παιδιά μας, αντιμετωπίζοντάς τα, προφανώς, ως τεκμήρια πολυτελούς διαβίωσης!
      Υπενθυμίζουμε οτι στην αναθεώρηση του Συντάγματος του 2001, θέσπίστηκε με την παράγραφο 5 του άρθρου 21 ότι : «Ο σχεδιασμός και η εφαρμογή δημογραφικής πολιτικής, καθώς και η λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων αποτελεί υποχρέωση του Κράτους».
      Αναρωτιόμαστε λοιπόν:
1)    Με ποιον ακριβώς τρόπο υπηρετείται η υποχρέωση του κράτους για εφαρμογή δημογραφικής πολιτικής από τη φορολόγηση των παιδιών;
2)    Με ποια λογική η γέννηση παιδιών αντιμετωπίζεται με τον ίδιο τρόπο που αντιμετωπίζεται η κτήση αγαθών;
3)    Το αφορολόγητο που ίσχυε το 2009 δεν είναι μέτρο επιβράβευσης της ΜΑΝΑΣ που φέρνει στον κόσμο και μεγαλώνει για αυτή την Πατρίδα τρία παιδιά; Ως τέτοιο δεν θεσπίστηκε; Πως ξαφνικά το δημογραφικό, ένα μέγιστο Εθνικό Ζήτημα μπορεί να αντιμετωπίζεται λογιστικά, να μπαίνει σε λογικές οικονομίστικες;
 
Οι Πολυμελείς Οικογένειες με Τρία Τέκνα, θεωρούμε οτι:
1.     Μαζί με την υπόλοιπη Ελληνική Κοινωνία έχουμε υποστεί ήδη τα δυσβάσταχτα οικονομικά μέτρα της Κυβέρνησης και τις συνέπειες της προσφυγής της χώρας στο ΔΝΤ. Δεν έχουμε τύχει ευνοϊκής μεταχείρισης σε σχέση με τους συναδέλφους μας στις περικοπές μισθών ή με τους συμπολίτες μας στις αυξήσεις των φόρων. Δεν δικαιολογείται λοιπόν αυτή η οικονομική επιδρομή εναντίον μας.
2.     Αποδεικνύουμε καθημερινά το ενδιαφέρον μας για τη χώρα μας, αγωνιζόμενοι να κρατήσουμε το τελευταίο οχυρό της κοινωνίας μας, την οικογένεια, ανέπαφο από τις επιθέσεις που δέχεται η πατρίδα μας σε όλα τα επίπεδα, με μόνο όπλο το κουράγιο που μας δίνει το χαμόγελο των παιδιών μας. Αυτό το χαμόγελο, δεν αναγνωρίζουμε σε κανέναν το δικαίωμα να το μετρήσει σε ευρώ!
3.     Δεν δικαιούται η κυβέρνηση να ζητάει από εμάς να πληρώσουμε για την επί δεκαετίες κακοδιαχείριση και διασπάθιση του δημοσίου χρήματος, ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ!
4.    Διαπιστώνουμε ότι η κυβερνώσα πολιτική τάξη μας έχει στοχοποιήσει, αφαιρώντας ένα – ένα τα τρία τελευταία χρόνια τα δικαιώματά μας! Μας τιμωρούν επειδή φέρνουμε στον κόσμο Ελληνόπουλα!
5.   Τα παιδιά μας δεν «τιμολογούνται» κύριοι της Κυβέρνησης! Κι αν επιμένετε να το κάνετε, κάντε το τουλάχιστον με το σωστό τρόπο… Είμαστε οι οικογένειες από τις οποίες στο εγγύς μέλλον, θα πληρώνουν εισφορές στα ασφαλιστικά ταμεία τρεις εργαζόμενοι και θα λαμβάνουν σύνταξη δύο συνταξιούχοι! Δεν δικαιούστε να μας αντιμετωπίζετε δυσμενέστερα και από τις άτεκνες ακόμα οικογένειες. Η λύση του Δημογραφικού, είναι η μόνη λύση του ασφαλιστικού, η μόνη οδός ανάπτυξης, αφού θα εμπλουτίσει τον ενεργό πληθυσμό! Τα Εθνικά Ζητήματα δε λύνονται με κομπιουτεράκια   χαρτογιακάδων, υπαλλήλων των αγορών! Και η στήριξη της Ελληνικής Οικογένειας είναι τέτοιο ζήτημα!
 
Οι οικογένειες με τρία παιδιά, “επιδοτούν” την πατρίδα στη μάχη του δημογραφικού, “αιμοδοτούν” την ελληνική κοινωνία με νέους πολίτες, στηρίζουν  το θεσμό της οικογένειας.
 
       Είναι υποχρέωση της Ελληνικής Πολιτείας να προχωρήσει επιτέλους στην εφαρμογή Δημογραφικής Πολιτικής, αφού αυτό επιτάσσουν οι απογοητευτικοί δείκτες γεννήσεων και η αναγκαιότητα για τη στήριξη των οικογενειών (το 32% των οικογενειών με τρία παιδιά ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας).
 
      Καλούμε την Ελληνική Κυβέρνηση και τους Έλληνες Βουλευτές την ύστατη στιγμή να σκεφθούν με γνώμονα το συμφέρον της Ελλάδας και να μη συνεχίσουν την άδικη, αντισυνταγματική και ανθελληνική εν τέλει επίθεση στην Πολυμελή Οικογένεια με Τρία Τέκνα!
            


 

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ