Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Γιώργος Πατούλης: Ο Δήμος Αμαρουσίου στηρίζει τις τρίτεκνες οικογένειες





















Συνάντηση με το Σύλλογο Γονέων με Τρία Παιδιά της Περιφέρειας Αττικής είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης στο Δημαρχείο, την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013. Στη συνάντηση εκ μέρους του Δήμου συμμετείχαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Σπύρος Σταθούληςκαι Νικόλαος Πέππας,
ενώ εκ μέρους του Συλλόγου παρέστησαν η Πρόεδρος κα Θεοκλήτη Μεσουρίδου και η Γραμματέας κα Αικατερίνη Καντεράκη.        
Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαρίστησαν το Δήμαρχο κο Γιώργο Πατούλη για την κοινωνική ευαισθησία με την οποία αντιμετωπίζει τα ζητήματα των τρίτεκνων οικογενειών και η οποία εκφράζεται από το 2009 με τη μείωση των δημοτικών τελών ή και την απαλλαγή από την καταβολή για τους γονείς με τρία παιδιά.
Στα αίτημα των μελών του Δ.Σ.να συνεχισθεί και το τρέχον έτος η μείωση ή η απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη βάσει οικονομικών κριτηρίων, ο κος Πατούλης τους διαβεβαίωσε ότι ήδη έχει ληφθεί απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιοκαι για το 2013, μετά από εισήγηση της Δημοτικής Αρχής.
Επίσης στο αίτημα του Συλλόγου να αυξηθεί η έκπτωση που τους παρέχεται στα προγράμματα αθλητισμού και πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου η Δημοτική Αρχή τους διαβεβαίωσε ότι το αίτημά τους θα εξετασθεί άμεσα, προκειμένου να δοθεί η καλύτερη λύση.
Με την ολοκλήρωση της συνάντησης επιβεβαιώθηκε για μία ακόμη φορά η αγαστή συνεργασία μεταξύ της Δημοτικής Αρχής και του Δ.Σ. του Συλλόγου, καθώς η αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη στην πράξη του Δήμου Αμαρουσίου και προσωπικά του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη σε όσους έχουν ανάγκη.

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ