Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Απαλάσσονται τα σκάφη απο τον φόρο πολυτελείας


Απαλλάσσονται από την έκτακτη εισφορά που θα επιβληθεί σύμφωνα με το πολυνομοσχέδιο το οποίο συζητείται στη Βουλή, τα σκάφη αναψυχής ιδιωτικής χρήσης. Αυτό προβλέπεται σε τροπολογία που κατατέθηκε σήμερα στο ίδιο νομοσχέδιο με την οποία αποσύρεται επίσης το άρθρο που προβλέπει τους πρόσθετους φόρους για εικονικά τιμολόγια.

Σημειώνεται ότι με τροπολογία που είχε περιληφθεί στο πολυνομοσχέδιο προβλέπονταν η επιβολή έκτακτης εισφοράς 5-10% μεταξύ άλλων σε κατόχους ΙΧ αυτοκινήτων καθώς και σκαφών αναψυχής, πισινών κα.

Με τη νέα τροπολογία προβλέπεται η απόσυρση της εισφοράς για τα σκάφη αναψυχής ύστερα από αίτημα του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας σύμφωνα με παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών.

πηγή: NEWSIT

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • Βρέθηκε σώος ο 58χρονος - Η περιπέτεια του κ.Manci Foti έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο 58χρονος, βρίσκεται πλέον κοντά στα ο...
    Πριν από 7 ώρες
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα