Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

«Χρώματα Ελλάδας» 11 Φεβρουαρίου 2013 - 15 Φεβρουαρίου 2013 - εκπομπές αφιερωματικές στην.. Λατινική Αμερική!

Εκπομπή «Χρώματα Ελλάδας»
 11 Φεβρουαρίου 2013 - 15 Φεβρουαρίου 2013
εκπομπές αφιερωματικές στην.. 
Λατινική Αμερική!

Δευτέρα  11/02 :  
Η Μαρία Σπυριδάκη μας καλωσορίζει στη εκπομπή και τον λόγο παίρνει η Ντανιέλα Αλεξάνδρου, που μας ενημερώνει για.. τα άστρα! Στην κουζίνα, συνεχίζει ο Chef μας, Πέτρος Καλεβρόσογλου, ο οποίος σήμερα μας φτιάχνει χούμους με καραμελωμένα κρεμμύδια, ενώ η Λίλα μας μιλάει για την μεξικάνικη κουζίνα. Προχωράμε με την ενότητα της υγείας, με την Πελίνα Θεοδοσίου και τον ενδοκρινολόγο κ Ανδρέα Θωμόπουλο, οι οποίοι μας μιλούν για την σχέση της παχυσαρκίας με τις ενδοκρινοπάθειες. Συνεχίζουμε με ένα αφιέρωμα στον «μάγο» του ποδοσφαίρου, τον Ντιέγκο Μαραντόνα. Προχωράμε με ένα ταξίδι μέχρι το Μεξικό. Ολοκληρώνουμε την εκπομπή με τον Υπεύθυνο του εστιατορίου Amigos, κο Ντίνο Μαλτεζάκη, ο οποίος μας μιλάει για την ιστορία του χώρου, αλλά και μας προτείνει εξαιρετικά μεξικάνικα πιάτα.


Τρίτη 12/02   
 Η εκπομπή ξεκινάει με την Μαρία Σπυριδάκη. Συνεχίζουμε με την Ντανιέλα Αλεξάνδρου και τις αστρολογικές της προβλέψεις. Στη συνέχεια, ο Chef μας Πέτρος Καλεβρόσογλου, μας φτιάχνει σπαγγέτι με λαχανικά και κάρυ. 
Στην ενότητα της υγείας, 
η Πελίνα Θεοδοσίου και ο εκπρόσωπος της εταιρίας κ. Γιώργος Τσουκαλαδάκης, μας μιλούν σχετικά με τη χρήση του πόσιμου κολλαγόνου στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Στη συνέχεια, ένα αφιέρωμα στη ζωή του Φιντέλ Κάστρο προχωράμε με τον bartender κ. Theo Σπυρόπουλο σχετικά με την barphilosophy και φτιάχνουμε ένα κοκτέιλ mojito. Ολοκληρώνουμε την εκπομπή μας με μια συζήτηση με τον Πρόεδρο του ΚΕΜΕΛ, κ. Μανώλη Χλουβεράκη, ο οποίος θα μας μιλήσει για την επίτευξη μιας πιο ανταγωνιστικής αγροτικής οικονομίας.


Τετάρτη 13/02 : 
 Ξεκινάμε την εκπομπή με την Μαρία Σπυριδάκη και στη συνέχεια, η Ντανιέλα Αλεξάνδρου προχωράει με τις αστρολογικές προβλέψεις. 
 Στην κουζίνα αναλαμβάνει ο Chef μας Πέτρος Καλεβρόσογλου, ο οποίος μας φτιάχνει μπουκιές κοτόπουλου με κάρυ και μπανάνες. Στη συνέχεια, η Λίλα μας μιλάει για το ξύδι. Συνεχίζουμε με την Πελίνα Θεοδοσίου στην ενότητα της υγείας, που με τον ενδοκρινολόγο κ Ανδρέα Θωμόπουλο, μας μιλούν σχετικά με τα προβλήματα θυρεοειδούς στην εγκυμοσύνη. Προχωράμε με λίγη γυμναστική, αλλά κι ένα ρεπορτάζ σχετικά με την ιστορία της πιο διάσημης κουβανέζικης μπάντας, της Buena Vista Social Club. Συνεχίζουμε με την ιστορία της Αργεντινής και κλείνουμε την εκπομπή χορεύοντας στη βραζιλιάνικη ρόντα, με καποέιρα!


Πέμπτη 14/01 :  
Η εκπομπή ξεκινάει με την Μαρία Σπυριδάκη και συνεχίζουμε με τις τάσεις των άστρων από την Ντανιέλα Αλεξάνδρου. Ακολουθεί ο Chef μας Πέτρος Καλεβρόσογλου στην κουζίνα, που μας φτιάχνει χοιρινές μπριζόλες με σταφίδες και άρωμα καφέ, ενώ η Λίλα μας μιλάει για το κρέας του βούβαλου. Προχωράμε με την Πελίνα Θεοδοσίου στην ενότητα της υγείας, η οποία με τον ενδοκρινολόγο κ Ανδρέα Θωμόπουλο, μας μιλούν σχετικά με τη σχέση εμμηνόπαυσης και οστεοπόρωσης. Προχωράμε με τα cine news, αλλά και με ένα αφιέρωμα στην ταινία «Οι Πειρατές της Καραϊβικής». Στη συνέχεια, ένα ρεπορτάζ για την ιστορία της κουβανέζικης σάλσα και ολοκληρώνουμε την εκπομπή με την γνωστή Μαρία Λουϊζα Βούρου, με την οποία μιλάμε για το πώς με το πόσιμο κολλαγόνο μπορούμε να αποκτήσουμε γερά νύχια.


Παρασκευή 15/02 : 
Ξεκινάμε με την Μαρία Σπυριδάκη προχωράμε με την Ντανιέλα Αλεξάνδρου και τα.. άστρα. Στο πρόγραμμά μας, ακολουθεί ο Chef μας, Πέτρος Καλεβρόσογλου, που μας φτιάχνει σαλάτα με φασόλια και αντζούγιες, ενώ η Λίλα μας μιλάει για τα… λειτουργικά τρόφιμα. Προχωράμε με την Πελίνα Θεοδοσίου στην ενότητα της υγείας, που, με τον ενδοκρινολόγο κ Ανδρέα Θωμόπουλο, οι οποίοι μας μιλούν για το κατά πόσο μας επηρεάζει η κατανάλωση… σοκολάτας. Συνεχίζουμε με ένα ρεπορτάζ σχετικά με την ιστορία του πολιτισμού των Ατζέκων. Προχωράμε με τον bartender κ. Γιώργο Βουρλιώτη σχετικά με την barphilosophy και φτιάχνουμε μια τεκίλα sunrise. Ακολουθεί γυναικεία μόδα 2013 και κλείνουμε την εκπομπή με την ψυχολόγο κα Αρετή Κυπραίου από το www.paidorama.com, η οποία μας μιλάει για τους λόγους που τα αδέρφια τσακώνονται.

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ